Ο Σφαιρόπουλος απάντησε για το 5άρι... άνευ ερώτησης

Δεν ρωτήθηκε, αλλά διέψευσε κάθε ενδεχόμενο απόκτησης νέου ψηλού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αρπάζοντας την ευκαιρία όταν μιλούσε για τον Άντε Τόμιτς.

Ο Σφαιρόπουλος απάντησε για το 5άρι... άνευ ερώτησης

Σούπερ οι εμφανίσεις του Κεμ Μπιρτς, όσο όμως ο Πάτρικ Γιανγκ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν λειτουργούν υποστηρικτικά τόσο η κουβέντα για την απόκτηση ψηλού θα φουντώνει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πάντως έσπευσε να υψώσει ασπίδα προστασίας πάνω από τους δύο παίκτες του, τόσο τον Αμερικανό όσο και τον Σέρβο, λέγοντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπαρτσελόνα ότι " είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και από τους τρεις σέντερ. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να κοιτάει πουθενά αλλού πέρα από το δικό του υλικό. Και τα λέω αυτά για να σταματήσουν κάποιοι να γράφουν. Δεν υπάρχει κανέναν θέμα. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και έχω εμπιστοσύνη στους ψηλούς".

Ο κόουτς του Ολυμπιακού προσέθεσε επίσης πως " δεν κοιτάμε τον Παναθηναϊκό, μόνο την Μπαρτσελόνα γιατί έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε", ενώ για τον Έρικ Γκριν σημείωσε πως " το θέμα έχει λήξει από χθες και δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK