Ο Σφαιρόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Αθηναίου!

Σπάνια ξεχωρίζει παίκτες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μα για τον Αθηναίου είχε δυο παραπάνω λόγια να πει μετά το 81-60 του Ολυμπιακού στα Τρίκαλα.

Ο Σφαιρόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Αθηναίου!
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Εύκολα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μιλάει ξεχωριστά για παίκτες. Στον Γιάννη Αθηναίου πάντως έκανε ειδική μνεία μετά την εμφάνισή του στο ματς με τα Τρίκαλα.

"Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Και αμυντικά και επιθετικά. Το έχω πει πάρα πολλές φορές πως όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, υπολογίζω σε όλους τους παίκτες και πρέπει όλοι τους να είναι έτοιμοι πάντα και ο Γιάννης σήμερα ήταν απόλυτα έτοιμος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς.

Κατά τ' άλλα είπε: " Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, παίξαμε καλό μπάσκετ, παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε. Τα Τρίκαλα στην έδρα τους έχουν καλή παραγωγικότητα, εμείς είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα, στις νίκες που είχαν κάνει τα Τρίκαλα είχαν 44% στα τρίποντα, εμείς το περιορίσαμε αυτό, πήραμε μια ικανοποιητική διαφορά και την κρατήσαμε ως το τέλος.

Πήραμε μια νίκη έχοντας περιθώριο να ξεκουράσουμε ορισμένους παίκτες. Είχαμε και το απρόοπτο με τον Μάντζαρη στο ζέσταμα που αισθάνθηκε ένα τράβηγμα, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και τον προφυλάξαμε. Ξεκουράσαμε τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη και όσοι αγωνίστηκαν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και ακολούθησαν το πλάνο μας.Θέλω να ευχαριστήσω τα Τρίκαλα για τη φιλοξενία και όλη την καλή διάθεση που έδειξαν απέναντι μας και χθες και σήμερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Γιανγκ είναι... ωραίος, ο Αθηναίου είναι... αλλιώς