Ο Σφαιρόπουλος υπερασπίστηκε (ξανά) τον Γιανγκ: Τότε θα είναι έτοιμος

Βιαστικό λόγω απειρίας χαρακτήρισε τον Πάτρικ Γιανγκ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οριοθέτησε το πότε ακριβώς θα είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Σφαιρόπουλος υπερασπίστηκε (ξανά) τον Γιανγκ: Τότε θα είναι έτοιμος

Η κουβέντα για τον Πάτρικ Γιανγκ είναι απ' αυτές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στις "ερυθρόλευκες" παρέες. Αλήθεια είναι πως ο νέος τραυματισμός που έβγαλε και η... τρίλεπτη εμφάνισή του απέναντι στον Μαυροειδή προκάλεσε "φρέσκα" ερωτήματα. Μπορεί ή δεν μπορεί να επανέλθει στα στάνταρ του ο Αμερικάνος σέντερ; Είχε ανάγκη από άλλον ένα ψηλό ο Ολυμπιακός και πήρε ρίσκο ο Σφαιρόπουλος;

Πριν από το ματς με τη Γαλατάσαραϊ ο κόουτς των Πειραιωτών ρωτήθηκε για το ζήτημα και άπλωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τον παίκτη του. Όπως είχε κάνει και στο παρελθόν.

" Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο απ' αυτόν. Ο Πάτρικ είναι ένας αθλητής που πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία. Δεν είναι εύκολο να έχεις έναν τέτοιο τραυματισμό και να έχεις τόσο μεγάλο κορμί γιατί είναι διαφορετικό να πάθει χιαστό ένας γκαρντ και διαφορετικό ένα θηρίο που πηδάει. Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει. Όταν μπήκε να παίξει δεν ήταν καλός.

Υπέστη όμως τενοντίτιδα και έμεινε πάλι έξω. Είναι λογικό να μην είναι στον καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Χρειάζεται προπονήσεις και αγώνες για να βρει το ρυθμό. Ο στόχος, για μένα, είναι τα πλέι οφ, εκεί θέλω να είναι έτοιμος. Χρειάζεται υπομονή, γιατί είναι άπειρος στο πως πρέπει να διαχειριστεί έναν τραυματισμό, στο πως να μπει να παίξει. Παιδιά που είναι νέα βιάζονται και δεν είναι εύκολο γιατί πρέπει να περάσουν μια διαδικασία. Αν βιάζεσαι, μπορείς ν' απογοητευτείς. Εγώ πάντως τον πιστεύω", τόνισε.

Στα υπόλοιπα μέτωπα, ο Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε αμφίβολο τον Σπανούλη λόγω πυρετού και ανέφερε ότι ο Γουότερς έπαιξε με διάστρεμμα κόντρα στην ΑΕΚ και ίσως μείνει εκτός. Αντιθέτως ο Ματ Λοτζέσκι δεν έχει κάτι σοβαρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK