Ο 'Σημαδεμένος' ξεστόμισε λιγότερα 'f...k' από του Ομπράντοβιτς

Το ξέσπασμα του 'Ζοτς' στο τάιμ άουτ της Φενέρμπαχτσε θα το ζήλευε ο αδίστακτος Τόνι Μοντάνα στο 'Scarface'.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε πιο... μελιτζανί από ποτέ
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε πιο... μελιτζανί από ποτέ EUROKINISSI SPORTS

Τάιμ άουτ στη Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ έχει ξεφύγει 63-49 λίγο πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς καλεί τους παίκτες για οδηγίες. Η ανυποψίαστη κάμερα για το τι θ' ακολουθήσει πηγαίνει στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, το μικρόφωνο είναι -ως είθισται- ανοικτό. Ο Σέρβος κόουτς το γνωρίζει, αλλά δεν τον νοιάζει.

Για 2 δεύτερα δεν ακούγεται το παραμικρό, σιγή επικρατεί. Μέχρι ν' αρχίσει ο εξάψαλμος. Πρώτα με απλές παρατηρήσεις, σε έντονο ύφος. "Είστε καλοί. Στα δικά σας μάτια, είστε καλοί". Ως το ξέσπασμα που ακολουθεί. "Άντε γ...τε όλοι. Άντε γ...τε. Εντάξει; Θέλετε να το επαναλάβω εκατομμύρια φορές; Άντε γ...σου, Τζίτζι Ντατόμε. Εντάξει; Ντροπή σου. Το ίδιο και εσύ Μαχμούτογλου". Στο τέλος; Ακατάληπτα.

Ανήμπορος να επέμβει στη ροή ενός αγώνα που χάνεται, καθώς με εξαίρεση τον Σλούκα και τον Γουίλιαμς ουδείς άλλος λειτουργεί όπως θα έπρεπε, ο Ομπράντοβιτς ξεφεύγει. Δεν διαχειρίζεται τα νεύρα του και αντιδρά με ύβρεις, διότι δεν έχει πώς αλλιώς να εκδηλώσει την αγανάκτησή του για την εικόνα παράδοσης από την ομάδα του.

Του έλειπε ο Ντε Κολό, δεν έχει καταφέρει να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Euroleague, οι 6 ήττες στα πρώτα 8 παιχνίδια τον έχουν φέρει σε απόγνωση και παρασύρεται από το συναίσθημα. Σαν άλλος Αλ Πατσίνο ως 'Σημαδεμένος' στη σκηνή με τον Ρόμπερτ Λότζια. Το ίδιο χρώμα είχαν. Λιγότερα, βέβαια, μετρήθηκαν τα f...k του Τόνι Μοντάνα στον περίφημο διάλογο με τον Φρανκ Λόπεζ.

Ο Ομπράντοβιτς δικαιολογήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως "κάποιοι παίκτες παίζουν σαν να μην ενδιαφέρονται, λυπάμαι που το λέω αλλά αυτό νιώθω". Είχε πλέον ηρεμήσει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK