Ο Σιζέφσκι στην Ντριμ Τιμ

Σοβαρεύουν τα πράγματα για την εθνική μας ομάδα αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στο Μουντομπάσκετ του 2006 στην Ιαπωνία. Οι Αμερικανοί  φαίνεται ότι ανέκτησαν τις αισθήσεις τους μετά τις τελευταίες σφαλιάρες και ξεκινούν την αντεπίθεσή τους προσλαμβάνοντας έναν προπονητή.

Ο Σιζέφσκι στην Ντριμ Τιμ

Σοβαρεύουν τα πράγματα για την εθνική μας ομάδα αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στο Μουντομπάσκετ του 2006 στην Ιαπωνία. Οι Αμερικανοί φαίνεται ότι ανέκτησαν τις αισθήσεις τους μετά τις τελευταίες σφαλιάρες και ξεκινούν την αντεπίθεσή τους προσλαμβάνοντας έναν προπονητή. Όχι έναν απλό κόουτς, αλλά τον καλύτερο στην χώρα τους. Ο μεγάλος Μάικ Σιζέφσκι, το μυαλό πίσω από το Ντιουκ, αναλαμβάνει επικεφαλής τεχνικός για το 2006 και το 2008 ελπίζοντας ότι θα φέρει τα πολυπόθητα χρυσά μετάλλια.

Η επιλογή του κόουτς Κ στηρίζεται στο γεγονός ότι ενώ δεν έχει πείρα από το ΝΒΑ, χειρίζεται με μοναδικό τρόπο και τις πιο εκρηκτικές προσωπικότητες ενώ οι νέοι σταρ του μπάσκετ τον βλέπουν ως τον δάσκαλο για τον οποίο θα θυσίαζαν το τεράστιο εγώ τους. Η ανακοίνωση θα λάβει χώρα στα τέλη Οκτωβρίου.
Ο Σιζέφσκι είναι από τους προπονητές που επηρέασαν την φιλοσοφία του Παναγιώτη Γιαννάκη. Θα είναι ένας ωραίος τελικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK