Ο Σκουρτόπουλος έφυγε, χωρίς να αποκλείεται η... επιστροφή του

Έκαναν δεκτή την παραίτηση του Έλληνα κόουτς, αλλά φρόντισαν να μην του... κλείσουν την πόρτα. Στον Πανιώνιο τίποτα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί πλέον.

BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Θανάσης Σκουρτόπουλος EUROKINISSI

Ο Γιώργος Χριστοδούλου παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας ως ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Πανιώνιος.

Μια (κουνημένη) φωτογραφική χειραψία με τον Σταύρο Αλευρογιάννη και μερικά έγγραφα ανάμεσά τους επισημοποίησαν τη συμφωνία παράδοσης - παραλαβής των μετοχών.

Μόνο που ο Πανιώνιος χρειάζεται πολλά περισσότερα για να σταθεί στην κατηγορία. Πρώτα απ' όλα προπονητή, αφού ο Θανάσης Σκουρτόπουλος παραιτήθηκε για να διευκολύνει την κατάσταση.

Μήπως όμως... γυρίσει; Από τη λίστα των υποψηφίων πάντως δεν έχει διαγραφεί το όνομά του, καθώς όπως υποστήριξε, στις προγραμματικές δηλώσεις του, ο Γιώργος Χριστοδούλου " δεν έχουμε αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας -τώρα ή στο μέλλον- με κανέναν προπονητή, πόσο μάλλον με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας".

Δύσκολο, αν και τίποτα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί σ' ένα Πανιώνιο που ψάχνει να βρει τις ισορροπίες του. Τη στιγμή μάλιστα που οι έτερες ομάδες της κατηγορίας έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία και η νέα διοίκηση αρχίζει από το μηδέν τη στελέχωση και τον προγραμματισμό. Δίχως να λαμβάνει υπ' όψιν τι είχε συμφωνηθεί ως τώρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK