Ο Σκουρτόπουλος ήταν σαφής: καμία κακία σε Παππά!

O Θανάσης Σκουρτόπουλος πήρε θέση για τις πρώτες επιλογές του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάνοντας λόγο για μήνυμα σε Νίκο Παππά και Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο Σκουρτόπουλος ήταν σαφής: καμία κακία σε Παππά!
EUROKINISSI

Συνέντευξη Τύπου όπου ανέλυσαν το πλάνο της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μαζί με τους Κώστα Μίσσα (τεχνικός σύμβουλος) και Τάκης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ), με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αναφέρεται και στους παίκτες που "κόπηκαν" από την 24άδα.

Υποστήριξε πως οι λόγοι που έμειναν εκτός κλήσεων οι Αγραβάνης και Παππάς δεν έχουν σχέση μόνο με το αγωνιστικό και πως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπολογίζονται για το άμεσο μέλλον, ενώ για τον Γιώργο Μπόγρη έγινε επισήμανση πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα εκτός παρκέ.

"Από τον Ολυμπιακό καλέσαμε τέσσερα παιδιά που είναι στη βάση της Εθνικής ομάδας. Θα μπορούσαν να είναι κι οι Αγραβάνης, Τολιόπουλος και Μπόγρης. Δεν λέει κάτι αυτό. Για μένα όλα είναι θεωρητικά.

Όσον αφορά διάφορα άλλα που ακούγονται, δεν έχω πει εγώ κάτι. Δεν μπορούν να λέγονται τα ίδια για τους τρεις. Άλλα είναι τα θέματα για Παππά, άλλα για Αγραβάνη. Καμία σχέση με αυτά που ακούγονται δεν έχει ο Μπόγρης. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Τα κριτήρια πέρα από αγωνιστικά είναι και λειτουργικά", δήλωσε ο Σκουρτόπουλος, για να εστιάσει κατόπιν σε Παππά και Αγραβάνη:

"Οι δυο τους δεν είναι στο ίδιο σημείο. Μπορεί αυτή η μη κλήση να ήταν ένα μήνυμα απλά και τίποτα άλλο. Θα μπορούσαμε να το είχαμε διαχειριστεί πολύ καλύτερα. Έχουν το θάρρος να μας πάρουν ένα τηλέφωνο να συζητήσουμε, να εξηγήσουμε και να λυθεί εσωτερικά. Και να πάμε παρακάτω. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω".

Σε ερώτηση για το επεισόδιο με τον Νίκο Παππά πριν από μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια του ΓΣΛ-Παναθηναϊκός, απάντησε: "Σε ένα επεισόδιο πρέπει να συμμετέχουν δύο, εγώ δεν συμμετείχα. Δεν άκουσα καν εκείνη την ώρα τι ειπώθηκε, μετά ενημερώθηκα και διάβασα. Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK