Ο Σλούκας κάνει τον Μπένετ να φαίνεται… Ούντοχ

Πώς ο νέος ψηλός της Φενέρμπαχτσε, o Καναδός Άντονι Μπένετ, μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα, χάρη και στην παρουσία του Κώστα Σλούκα.

Ο Σλούκας κάνει τον Μπένετ να φαίνεται… Ούντοχ

Ο Άντονι Μπένετ, που διάλεξε ο Ομπράντοβιτς για να ενισχύσει τη Φενέρμπαχτσε, τυχαίος δεν είναι. Νο1 στο ντραφτ του 2013, μπορεί να μην στέριωσε στο ΝΒΑ, τα στοιχεία όμως που τον έκαναν να προσελκύσει το ενδιαφέρον των Καβαλίερς είναι αρκετά για να τον κάνουν να διακριθεί στην Ευρώπη.

Θέλει χρόνο για να βρει σταθερότηταo24χρονος πάουερ φόργουορντ, αφού προπονητή και καλούς συμπαίκτες έχει. Όπως ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος βλέποντας γήπεδο έχει την ευχέρεια να εκμεταλλευτεί τις κινήσεις και τ’ απελευρώματά του.

Την Κυριακή ο Μπένετ έδειξε ένα πρώτο δείγμα. Είχε 16 πόντους με ¾ δίποντα και ¼ τρίποντα και 5 ριμπάουντ στο 98-89 επί της Ουσάκ στην Κωνσταντινούπολη. Κυρίως έφθειρε με τον τρόπο που έπαιζε την αντίπαλη άμυνα, κερδίζοντας φάουλ σε προσπάθεια και έχοντας 7/7 βολές. Ο Ομπράντοβιτς εξήρε την προσπάθειά του μετά το τέλος του ματς, μιλώντας για την παρθενική παρουσία του σε αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος.

Αν ο Σλούκας έχει ξανά 8 τελικές (μαζί με 13 πόντους και 2 ριμπάουντ) είναι εύκολο για τον Μπένετ να σκοράρει +10 πόντους ακόμη και σε ματς της Ευρωλίγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK