Ο Σλούκας του Ολυμπιακού: 10 ερωτήσεις που θα δυσκόλευαν και τον ίδιο τον Κώστα

Δεν απαιτείται η ταχύτητα εκτέλεσης του 'Σλούκι Λουκ' για ν' απαντήσεις σωστά. Μόνο γνώση, συγκέντρωση και κάμποση τύχη. Γιατί το κουίζ της πρώτης θητείας του διεθνούς γκαρντ στον Ολυμπιακό είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Ο Κώστας Σλούκας από την πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό
Ο Κώστας Σλούκας από την πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρούν 7 χρόνια, με το διάλειμμα μιας σεζόν, σε 10 ερωτήσεις; Τα χωρέσαμε. Ο Κώστας Σλούκας πήγε 18 ετών στον Ολυμπιακό, έφυγε στα 25 και, ενεργοποιώντας τη δήλωση-ρήτρα του 2015, επιστρέφει ένας ώριμος 30άρης που εξελίχθηκε τρομερά όσο έλειπε. Τόσο πολύ γυρίζει για να γίνει, και όχι να διεκδικήσει, το ρόλο του ηγέτη. Συναντώντας τον ήρωα του, Βασίλη Σπανούλη.

Η πρώτη θητεία του Θεσσαλονικιού πόιντ γκαρντ στον Πειραιά είχε χωριστεί σε δύο, ανισομερή, σκέλη. Τα χρόνια της ένταξης στο νέο περιβάλλον και σ' αυτά της μονιμοποίησης σ' ένα σύνολο που έφτασε σε δύο ευρωπαϊκές κούπες και άλλον έναν τελικό στην Euroleague. Πέραν των όσων κατάφερε, φορώντας τα ερυθρόλευκα, εντός των τειχών.

Διαλέξαμε 10 πληροφορίες από μια μεγάλη γκάμα στιγμών και συνθέσαμε ένα απαιτητικό κουίζ για όσους διαθέτουν ισχυρή μνήμη και βαθιά γνώση της πορείας του Σλούκα. Αμφιβάλλουμε ακόμη κι αν ο ίδιος μπορεί να απαντήσει με ακρίβεια σε όλα τα ερωτήματα που τον αφορούν.


News 24/7

24MEDIA NETWORK