Ο Σλούκας βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για έναν αδελφικό φίλο

Ο Κώστας Σλούκας και ο Γιαν Βέσελι δείπνησαν μαζί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Έλληνας γκαρντ αποθέωσε τον Τσέχο τον οποίο χαρακτήρισε ως αδελφικό φίλο του.

Ο Σλούκας βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για έναν αδελφικό φίλο
INSTAGRAM/DARSYMAR

Το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε την περασμένη Πέμπτη βρήκε τον Κώστα Σλούκα να χαμογελά, αφού με ένα δικό του καλάθι οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν τη νίκη.

Αμέσως μετά ο γκαρντ του Ολυμπιακού είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Γιαν Βέσελι και όπως αποδείχτηκε οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για δύο ημέρες αργότερα επί τουρκικού εδάφους.

Οι δυο τους, μαζί με τις οικογένειες του, έφαγαν μαζί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Έλληνας γκαρντ με ανάρτησή του αποθέωσε τον Τσέχο τον οποίος χαρακτήρισε ως αδελφικό του φίλο.

"Έχουμε περάσει τόσα πολλά για πέντε χρόνια ως συμπαίκτες. Πόνος, αποτυχίες, δύσκολες νύχτες, επιτυχίες και πανηγυρισμοί. Τώρα συναντιόμαστε ξανά ως αντίπαλοι. Αντίπαλοι μόνο στο παρκέ. Η μοίρα με έβαλε να κερδίσω αυτό το παιχνίδι με τον τρόπο που συνέβη, αλλά ξέρω ότι θα έχω πάντα έναν αδελφικό φίλο για όλη μου τη ζωή", έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σλούκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK