Ο σωσίας του Καγουάι Λέοναρντ δεν σταμάτησε να γελάει

O πιο μέτριος σωσίας όλων των εποχών, ο σωσίας του Καγουάι Λέοναρντ, έπαιξε με τις αθώες ψυχές των φαν των Τορόντο Ράπτορς. Και κέρδισε.

O Καγουάι Λέοναρντ πανηγυρίζει τη νίκη των Ράπτορς κόντρα στους Γκόλντεν Στειτ Γουόριορς
O Καγουάι Λέοναρντ πανηγυρίζει τη νίκη των Ράπτορς κόντρα στους Γκόλντεν Στειτ Γουόριορς AP PHOTO/BEN MARGOT

To καλοκαίρι του 2019, ο Καγουάι Λέοναρντ πήρε το πρωτάθλημα του NBA με τους Τορόντο Ράπτορς. Στη συνέχεια αποχαιρέτησε την ομάδα με την οποία εκτοξεύτηκε στην κορυφή κι έγινε o σταυροφόρος της Αλλαγής στους Κλίπερς του Λος Άντζελες, Όμως ο παίκτης που δίνει νόημα στις σιωπές, άφησε πίσω του κάτι μικρό, ηχηρό και μη γνήσιο. Κάτι που ίσως δεν το γνώρισε ποτέ. Γιατί αν το γνώριζε, θα είχε φροντίσει να μην υπάρχει.

O Ρόις Λάντο εμφανίστηκε στην παρέλαση των Ράπτορς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατάφερε να ξεγελάσει αναρίθμητους ανήλικους -κι όχι μόνο- οπαδούς της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά πιο κοντός από τον Λέοναρντ, πιο ευτραφής και είχε μονίμως καρφωμένο στο πρόσωπο του ένα χαμόγελο χαζοχαρούμενης ευτυχίας, ο νεαρός κατάφερε να γίνει σελέμπριτι.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από το τελευταίο -νικηφόρο- ματς των Ράπτορς με τους Μιλγουόκι Μπακς, όταν βρέθηκε σε κεντρικό μπαρ του Τορόντο και κάποιοι θαμώνες φώναξαν "εσύ μοιάζεις με τον Καγουάι" και στη συνέχεια το σύνθημα "MVP, MVP" συνόδεψε την έξοδό του στους δρόμους της πόλης. Ο Λάντο έφτασε μέχρι την τηλεόραση του Καναδά, όπου κλήθηκε να προβλέψει την πορεία του rebuild των Ράπτορς. Προφανώς, είχε μαύρα μεσάνυχτα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοσιότητα γύρω από την παρουσία ως μέτρια απομίμηση του Λέοναρντ παρουσίασε ραγδαία πτώση μετά το καλοκαίρι του 2019 και σήμερα έχει φτάσει σε κάποιο οριστικό τέλος. Θα μείνει στην ιστορία, όμως, ως ένας συνηθισμένος τύπος, που επειδή έτυχε να έχει κοτσιδάκια στα μαλλιά, κατάφερε να περάσει σε κάποια μερίδα του κοινού του αμερικανικού μπάσκετ σαν Λέοναρντ αυτοπροσώπως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK