Ο Σπανούλης δεν χάνει ΠΟΤΕ σε ημιτελικό!

Γεννημένος ΝΙΚΗΤΗΣ! Ο Βασίλης Σπανούλης ξεπέρασε για μία ακόμα φορά τον εαυτό του και αναδείχτηκε νικητής για 5η φορά σε ισάριθμους ημιτελικούς Euroleague που έχει αγωνιστεί.

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μόνο αυτός! Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο μεγάλος ηγέτης του Ολυμπιακού στο φινάλε του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ και με 14 πόντους και 6 ασίστ οδήγησε τους πρωταθλητές Ελλάδας σε μία επική πρόκριση στον τελικό της Κυριακής, διευρύνοντας έτσι ένα εκπληκτικό προσωπικό ρεκόρ του.

Αυτό έχει να κάνει με τους νικηφόρους ημιτελικούς, με τον 34χρονος γκαρντ να μετράει πλέον "5 στα 5" καθώς δεν έχει χάσει ούτε μία φορά όταν έπαιξε αγώνα της Euroleague που κρινόταν η πρόκριση στον τελικό!

Συγκεκριμένα, το 2009 ήταν στην πλευρά του νικητή Παναθηναϊκού που επικράτησε του Ολυμπιακού στο Βερολίνο και κατέκτησε στη συνέχεια το τρόπαιο ενώ ακολούθως πανηγύρισε τέσσερις διαδοχικές προκρίσεις σε τελικό με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Το 2012 οι "ερυθρόλευκοι" έριξαν στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα στην Κωνσταντινούπολη ενώ στη συνέχεια η ομάδα που "βασανίζεται" από τους Έλληνες είναι η ΤΣΣΚΑ: το 2013 την απέκλεισαν στον ημιτελικό του Λονδίνου, το 2015 στον ημιτελικό της Μαδρίτης και φέτος στον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK