Ο Σπανούλης μιλάει για το ρεκόρ του

Μετά από μια ιστορική βραδιά στην οποία έκανε ρεκόρ μοιράζοντας 15 (!) ασίστ, ο Βασίλης Σπανούλης κλήθηκε να μιλήσει για την απόδοσή του. Δείτε σε VIDEO τα όσα είπε.

Ο Σπανούλης μιλάει για το ρεκόρ του

O Bασίλης Σπανούλης έγραψε για μία ακόμη φορά ιστορία στην Ευρωλίγκα. Αυτή τη φορά με την επίδοσή του στις ασίστ η οποία πλέον τον φέρνει στα...ύψη της σχετικής λίστας.

Χάρη στις 15 τελικές πάσες που έδωσε στο ματς με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, ο Λαρισαίος σούπερ σταρ είναι πλέον ο 2ος παίκτης στις ασίστ στην ιστορία της διοργάνωσης ξεπερνώντας στη σχετική λίστα έναν άλλο, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Μετά από μια ιστορική βραδιά ο Βασίλης Σπανούλης κλήθηκε να μιλήσει για την απόδοσή του.

Δείτε τι είπε:

"Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν ότι βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει. Ξέρουμε όλοι ότι εδώ είναι ένα από τα δυσκολότερα γήπεδα στην Ευρώπη. Στο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και βγήκαμε στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα, πιο έξυπνα και πήραμε μια μεγάλη νίκη για τη συνέχεια.

Μπορούμε να βελτιωθούμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και σε κάθε παιχνίδι να είμαστε και καλύτεροι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τεράστιος Σπανούλης, ξεπέρασε τον Παπαλουκά

News 24/7

24MEDIA NETWORK