Ο Σπανούλης στον... Δούκα

Με την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 37ο χριστουγεννιάτικο bazaar των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Ο Σπανούλης στον... Δούκα
DIMITRIS PAPAMITSOS_+306946384863

Το σχετικό δελτίο Τύπου

Το 37ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Εκπαιδευτηρίων Δούκα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με την παρούσια του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακό και ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Ευρώπης, συνοδευόμενος από την οικογένεια του, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο Πολιτιστικό & Αθλητικό κέντρο του “Δαϊς” με τον Πρόεδρο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, κ. Κωστή Δούκα να τον καλωσορίζει και να του προσφέρει δύο εισιτήρια διαρκείας και δύο κασκόλ.

Ο 34χρονος guard ευχαρίστησε τόσο τον κ. Δούκα όσο και τον γενικό αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Α.Σ.Ε.Δ. κ. Γιάννης Ζερβός με τον οποίο συνδέει προσωπική φιλία χρόνων και στην συνέχεια δέχτηκε τις ερωτήσεις από τους μικρούς φίλους του αθλήματος. Απάντησε με ιδιαίτερη χαρά χαρά σε όλους για να μοιράσει στην συνέχεια αυτόγραφα, να βγει φωτογραφίες με τα παιδιά και να παίξει μπάσκετ μαζί τους δείχνοντας για πολλοστή φορά το ξεχωριστό του ήθος.

Βασίλης Σπανούλης: "Προσπαθώ να είμαι σωστό πρότυπο"

Στις δηλώσεις του και απευθυνόμενος στα παιδιά που βρισκόντουσαν εντός παρκέ αλλά και στους γονείς τους στις εξέδρες, ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως “είναι κάτι πολύ όμορφο, ιδίως όταν συνδυάζεται τα παιδιά και ο φιλανθρωπικός σκοπός. Μας συνδέεει φιλία με τους ανθρώπους του Δούκα και βλέπω πως οι εγκαταστάσεις είναι υπέροχες, πολλά παιδιά, όμορφα πρόσωπα, χαμόγελα… Είναι ευτυχία για μένα να βρίσκομαι εδώ. Προσπαθώ να είμαι σωστό πρότυπο για τα παιδιά, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Άμα μπορέσω με μία-δύο συμβουλές μου να καταφέρω να περάσω την πληροφορία και γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι χαρακτήρες, για μένα θα είναι πολύ πιο σημαντικό από το να γίνουν καλοί μπασκετμπολίστες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK