Ο Σπανούλης ζήτησε γεμάτο ΣΕΦ για χάρη του Ντούντα

Πέντε ημέρες πριν από το σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το ΣΕΦ (VIDEO).

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ  ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ  DUSAN IVKOVIC STARS ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ DUSAN IVKOVIC STARS ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου Ολυμπιακού και θα είναι ιδιαίτερα αφού οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν κόντρα σε μία ομάδα επιλέκτων του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε αγώνα προς τιμήν του, μιας που θα κάτσει για τελευταία φορά σε πάγκο ομάδας πριν πει το οριστικό "αντίο" στα παρκέ.

Το πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς για τον Ολυμπιακό και τον Ίβκοβιτς αλλά και το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του ΣΕΦ φρόντισε να το τονίσει με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών στο Youtube ο Βασίλης Σπανούλης.

"Mε τον κόουτς Ίβκοβιτς ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Μετά από 15 χρόνια η ομάδα επανήλθε στην κορυφή της Ευρώπης και μετά της Ελλάδας. Θυμάμαι πολλές όμορφες στιγμές μαζί του, σίγουρα υπάρχουν και οι στιγμές μετά από ήττες ή κακές εμφανίσεις, γινόταν ένας μικρός χαμός μέσα στα αποδυτήρια και στην επόμενη προπόνηση αλλά είναι λογικό.

Πιστεύω και εμένα και όλους τους παίκτες της ομάδας τους εξέλιξε και μας έβγαλε όλους τον καλύτερο εαυτό μας. Όπως όλη η ομάδα έτσι και εγώ του είμαι ευγνώμων, πέρασα καταπληκτικές στιγμές μαζί του και με βοήθησε αφάνταστα και σαν αθλητής και σαν άνθρωπο.

Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει για να τον τιμήσουμε για το τέλος μίας θρυλικής καριέρας, πρέπει όλοι να γεμίσουμε το ΣΕΦ, να είμαστε εδώ, να τον χειροκροτήσουμε, γιατί πραγματικά είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον κόουτς Ίβκοβιτς και εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα συμπαρασταθεί και θα είναι κοντά σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ αφιερωμένη στον κόουτς για να του πούμε το τελευταίο αντίο σε μία απίστευτη καριέρα", τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος στη διετία που συνεργάστηκε με τον Σέρβο τεχνικό κατέκτησε 1 Ευρωλίγκα, 1 Πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Ελλάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK