Ο Stern ψηφίζει Οκλαχόμα

Η μετακόμιση των ομάδων από μια πόλη σε άλλη δεν είναι σύνηθες φαινόμενο στο ΝΒΑ. Εφόσον, ωστόσο, η διοίκηση κάποιου συλλόγου αποφασίσει -για διάφορους λόγους- να αλλάξει πολιτεία, τότε πρώτη υποψήφια για να την... φιλοξενήσει θα είναι η Οκλαχόμα.

Ο Stern ψηφίζει Οκλαχόμα
Η μετακόμιση των ομάδων από μια πόλη σε άλλη δεν είναι σύνηθες φαινόμενο στο ΝΒΑ. Εφόσον, ωστόσο, η διοίκηση κάποιου συλλόγου αποφασίσει -για διάφορους λόγους- να αλλάξει πολιτεία, τότε πρώτη υποψήφια για να την... φιλοξενήσει θα είναι η Οκλαχόμα. Αυτό τουλάχιστον γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο κομισάριος της αμερικανικής λίγκας, David Stern, ευχαριστώντας ουσιαστικά τους παράγοντες της πόλης για τα όσα προσφέρουν στους New Orleans Hornets, ύστερα από τις καταστροφές που υπέστη η Νέα Ορλεάνη μετά το πέρασμα του τυφώνα "Κατρίνα".

" Χωρίς πλέον την παραμικρή επιφύλαξη, μπορώ να δηλώσω πως η πόλη της Οκλαχόμακατέχει την πρώτη θέσηστη σχετική λίστα " επισήμανε ο Stern πριν από την αναμέτρηση των Hornets με τους Orlando Magic.

Οι ιθύνοντες του ΝΒΑ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη στάση και τη συμπεριφορά του δήμου της Οκλαχόμα, αλλά και τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι "τρέχουν" να προμηθευτούν τα εισιτήρια κάθε εντός έδρας αγώνα των Hornets. Δεν είναι τυχαίο πως οι Hornets βρίσκονται στην έκτη θέση από πλευράς προσέλευσης κόσμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK