Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ άνοιξε την πόρτα για το ΝΒΑ!

Η... ελληνική παροικία στο ΝΒΑ ενδεχομένως αυξηθεί μετά την απόφαση του Τάιλερ Ντόρσεϊ ν' αφήσει πρόωρα το κολέγιο και ν' αναζητήσει την τύχη του στο επαγγελματικό μπάσκετ!

Oregon guard Tyler Dorsey reacts during the second half of a regional final against Kansas in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel)
Oregon guard Tyler Dorsey reacts during the second half of a regional final against Kansas in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel) AP

Άλλη τέτοια σεζόν το Όρεγκον (συμμετοχή στον τελικό του Final-4) δύσκολα θα επαναλάβει κι ακόμη αν ο ίδιος βελτιώσει τα νούμερά του, οι μετοχές του δύσκολα θ' ανέβουν. Να λοιπόν ο λόγος που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στο ντραφτ του ΝΒΑ. Μια απόφαση χωρίς... γυρισμό, αφού η συνεργασία του με μεγάλο γραφείο μάνατζερ, το ίδιο με του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον υποχρεώνει ακόμη κι αν δεν επιλεγεί από κάποια ομάδα της λίγκας ν' ακολουθήσει επαγγελματική πορεία, εντός ή εκτός ΗΠΑ!

Δικαιολογώντας την απόφασή του εξήγησε: " Όταν έφτασα στο Όρεγκον πριν από περίπου δύο χρόνια, στόχος μου δεν ήταν μονάχα να είμαι ένας από τους κορυφαίους σκόρερς και ηγετικούς γκαρντ στο κολεγιακό πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα να οδηγήσω τους Ντάκς σε νικηφόρα ύψη που δεν είχαν δει ποτέ προσφάτως. Η συμμετοχή μου με την ομάδα που έφτασε στο Final-4 κατέχοντας παράλληλα την πρωτιά του τουρνουα στο σκοράρισμα ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου και είμαι πραγματικά ευλογημένος που έχω αυτές τις αναμνήσεις.

Μετά από αυτή τη σπουδαία κολεγιακή εμπειρία, πιστεύω πως είναι η στιγμή ν' ακολουθήσω το όνειρό μου για καριέρα στο ΝΒΑ και τώρα ανακοινώνω την πρόθεσή μου να δηλώσω συμμετοχή στο ντραφτ του 2017 με ατζέντη. Μελέτησα προσεκτικά αυτήν την ομάδα με την οικογένειά μου και νιώθω ότι ο χρόνος είναι ο σωστός να συνεχίσω το μονοπάτι προς το επαγγελματικό μπάσκετ".

Photo Cresits:AP Photo/Charlie Riedel

News 24/7

24MEDIA NETWORK