Ο Θανάσης Γιαπλές στο "Papaloukas &Friends featuring Petway"

Ένα μήνα πριν από την έναρξη του "Papaloukas &Friends featuring Petway", που θα διεξαχθεί από 2 έως 6 Ιουλίου στο "The Westin Resort Costa Navarino", ο Θανάσης Γιαπλές βρέθηκε στο σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ που άνοιξε τις πόρτες του και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή του στο εγχείρημα.

Ο Θανάσης Γιαπλές στο "Papaloukas &Friends featuring Petway"
@ SHOTVET

Ένα μήνα πριν από την έναρξη του "Papaloukas &Friends featuring Petway", που θα διεξαχθεί από 2 έως 6 Ιουλίου στο "The Westin Resort Costa Navarino", το σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, προδιαγραφών FIBA του Navarino Dunes άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί προπονητές της ευρύτερης περιοχής.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων και των Ακαδημιών που δραστηροποιούνται στους νομούς Αρκαδίας, Ηλείας και Μεσσηνίας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το γήπεδο, να επιβεβαιώσουν την άριστη λειτουργικότητα του, τις ανέσεις που προσφέρει αλλά κυρίως να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του προπονητικού camp.

Ο Θανάσης Γιαπλές στο "Papaloukas &Friends featuring Petway"
@ SHOTVET

Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο επικεφαλής της προπονητικής ομάδας, κ. Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος μαζί με τον assistant προπονητή του Ρέθυμνο Aegean, κ.Σταύρο Μυκονιάτη και τον γυμναστή της κρητικής ομάδας, Βασίλη Μητσιόπουλο θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα που σχεδίασαν από κοινού με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο καταξιωμένος προπονητής της Α1 κατηγορίας, είχε συζήτηση με τους προπονητές από τους οποίους ζητήθηκε να αναφέρουν τομείς που επιθυμούν να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση.

"Είμαστε πολύ τυχεροί που εφέτος το camp θα έχει μαζί του, έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Θοδωρή Παπαλουκά και όλοι μας είμαστε ευτυχείς που το Westin Resort Costa Navarino θα μας φιλοξενήσει για δεύτερο καλοκαίρι στις τέλειες εγκαταστάσεις που διαθέτει και μας προσφέρει τη δυνατότητα να δουλέψουμε με νέα παιδιά. Είναι ευλογία να έχουμε τέτοιες ευκαιρίες. Τόσο για εμάς, που αγαπάμε το άθλημα και ξέρουμε πως τα παιδιά είναι το μέλλον, όσο και για τα παιδιά που θα λάβουν μέρος εμπλουτίζοντας τη γνώση τους για το μπάσκετ" είπε ο κ. Θανάσης Γιαπλές που αναφέρθηκε στις δύο κατευθύνσεις του προγράμματος:

"Καλούμε τα παιδιά της περιοχής να δηλώσουν συμμετοχή και να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που θα αφορά παιδιά 7-17 ετών. Έχουν δημιουργηθεί πακέτα για τις Ακαδημίες, για ομάδες που θα έρθουν από την Αθήνα αλλά φυσικά για επισκέπτες που θα έρθουν μεμονωμένα στο Resort, το οποίο χωρίς υπερβολή είναι το κορυφαίο της Μεσογείου. Το πρόγραμμα έχει δύο κατευθύνσεις. Η μία περιλαμβάνει τη γνώση και τη βελτίωση στοιχείων του αθλήματος και η δεύτερη είναι η χαρά, η διασκέδαση και η επαφή με παίκτες και προπονητές που θα λάβουν μέρος. Γιατί εκτός από τον Θοδωρή Παπαλουκά, τον Μπρεντ Πετγουέι και εμάς, θα υπάρξουν σημαντικοί guest stars".

Ο Θανάσης Γιαπλές στο "Papaloukas &Friends featuring Petway"
@ SHOTVET

Μαζί με την παρουσίαση του προγράμματος από τον κ.Θανάση Γιαπλέ δόθηκε στη δημοσιότητα και το απογευματινό πρόγραμμα, που θα απευθύνεται σε ενήλικες που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να μάθουν για αυτό.

Το "Fantasy Basketball Camp" που θα αποτελεί το απογευματινό πρόγραμμα του camp και θα ακολουθήσουν "μεγάλα" παιδιά, θα περιλαμβάνει:

  • ομιλία του Θοδωρή Παπαλουκά (γύρω από την ομαδικότητα, την αυτοπειθαρχία, την ανάληψη ευθύνης και την σωστή προετοιμασία πριν από έναν "αγώνα"),
  • ομιλία έμπειρου γυμναστή (ελληνικής ομάδας Α1 κατηγορίας) πάνω σε θέματα διατροφής, υγείας και σωστής εκγύμνασης,
  • συμβουλές βελτίωσης ατομικής τεχνικής από καταξιωμένους προπονητές (Α1 κατηγορίας) τόσο γενικά όσο και σε ατομικά θέματα που θα ζητήσει ο συμμετέχων ενήλικος (π.χ. ντρίμπλα, σουτ),
  • σύντομη ανάλυση DVD με την παρουσίαση βασικών στοιχείων scouting για την προετοιμασία ενός αγώνα
  • διαγωνισμό δεξιοτήτων για την αξιολόγηση των συμμετεχόντων πριν από τη διεξαγωγή ενός mini draft για την επιλογή ομάδων,
  • αγωνιστικό διπλό με τη συμμετοχή των παρόντων (εν ενεργεία και βετεράνων) αθλητών,
  • αυτόγραφα και προσωπική φωτογράφηση με τους παρόντες αθλητές & προπονητές,
  • αναμνηστικό T-shirt κλπ

Όσοι επιλέξουν το "The Westin Resort Costa Navarino" ή το "The Romanos, a Luxury Collection Resort" για τις διακοπές τους, θα απολαύσουν μοναδικές στιγμές. Από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, θα μοιραστούν με τα είδωλα τους ατελείωτες μπασκετικές εμπειρίες στο κορυφαίο Resort της Μεσογείου, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να γνωρίσουν παράλληλα πολλά ακόμη αθλήματα στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο του Navarino Dunes. Εννέα αθλήματα ρακέτας, καταδύσεις και άλλα θαλάσσια σπορ όπως windsurfing και kite-surfing, ποδηλασία και εκδρομές πεζοπορίας στη Μεσσηνιακή φύση αλλά και μαθήματα golf στα δυο signature γήπεδα της Costa Navarino συμπληρώνουν την πιο πλούσια καλοκαιρινή αθλητική εμπειρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK