Ο θεατής που προσέβαλε τον Γουέστμπρουκ μπήκε στη μαύρη λίστα του NBA

Δια βίου αποκλεισμός από το γήπεδο για τον φαν των Γιούτα Τζαζ, γιατί το NBA δεν θα γίνει ποτέ μπανανία.

Ο θεατής που προσέβαλε τον Γουέστμπρουκ μπήκε στη μαύρη λίστα του NBA
AP/MARK J.THERILL

Συχνά υπάρχουν και εκείνοι οι θεατές αγώνων που νομίζουν ότι παρακολουθούν κάποιο ριμέικ της ταινίας 'Τζάνγκο Ο Τρόμερος'. Ο θεατής του εκτός έδρας αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και οπαδός των Γιούτα Τζαζ, ήταν σίγουρα ένας από αυτούς και μετά από την ρατσιστική του επίθεση προς τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στο Σόλτ Λέικ Σίτι.

Καθώς λοιπόν, το NBA θεωρείται ακόμα ένα παιχνίδι και όχι μια φάμπρικα του 19ου αιώνα που οι λευκοί μπορούν να μεταχειρίζονται με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο τους μαύρους, ο συγκεκριμένος θεατής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του Σόλτ Λέικ, είναι ανεπιθύμητος σε κάθε εκδήλωση που θα λαμβάνει μέρος στο γήπεδο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε τάιμ άουτ του αγώνα της Οκλαχόμα με τους Τζαζ, ο Γουέστμπρουκ άκουσε από θεατή που βρισκόταν σε θέσεις δίπλα στο παρκέ να του φωνάζει "πέσε στα γόνατα, όπως κάνεις πάντα."

Ο Ράσελ απάντησε αμέσως, λέγοντας προς τον θεατή: "Νομίζεις ότι κάνω πλάκα; Στο ορκίζομαι στο Θεό, θα σε γ***σω, εσένα και τη γυναίκα σου, θα σας γ***σω."

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Γιούτα Τζαζ για τον αποκλεισμό του οπαδού με την κατηγορία της 'εκτεταμένης χρήσης λεκτικής βίας και απαξιωτικών σχολιασμών', ο star των Οκλαχόμα Σίτι τιμωρήθηκε επίσης από την ομάδα του με πρόστιμο 25.000 δολαρίων. We love this game, γιατί παραμένει παιχνίδι.

Κεντρική φωτογραφία: AP/Mark J.Therill

News 24/7

24MEDIA NETWORK