Ο θεριακλής Τάνιεβιτς δεν βάζει μυαλό και πληρώνει

Ανεξαρτήτως των όσων έχει περάσει με την υγεία του, ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς δεν κόβει τις κακές συνήθειες. Συνήθειες που "κοστίζουν" όχι μόνο στον ίδιο, αλλά και στην Ομοσπονδία του Μαυροβουνίου.

Ο θεριακλής Τάνιεβιτς δεν βάζει μυαλό και πληρώνει

Ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς έχει αφήσει, προ πολλού, πίσω την περιπέτεια με τον καρκίνο στο παχύ έντερο που τον είχε αφήσει εκτός δουλειάς. Παρόλα αυτά εύκολα μυαλό δεν βάζει και ως ο μανιώδης καπνιστής δεν μπορεί να καταπολεμήσει το πάθος του.

Ακόμη και στα 70 του πλέον ο πολύπειρος κόουτς, συνεχίζει να... απολαμβάνει το τσιγάρο του μετά τους αγώνες, νικηφόρους ή χαμένους. Μόνο που όφειλε να είναι πιο προσεκτικός. Να μην δίνει στόχο. Διότι μετά το ματς με την Ουγγαρία στο Ευρωμπάσκετ εθεάθη από ανθρώπους της FIBA να καπνίζει στ' αποδυτήρια, σε χώρο δηλαδή που απαγορευόταν δια ροπάλου.

Και επειδή ο νόμος είναι νόμος για όλους, το πρόστιμο "έπεσε". Ένα χιλιαρικάκι θα πληρώσει η Ομοσπονδία του Μαυροβουνίου για το συμβάν. Χαλάλι πάντως, αφού η αποστολή της πρόκρισης επετεύχθη μετά τη νίκη της Τρίτης επί των Τσέχων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK