Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ ξανά MVP!

Για δεύτερη φορά στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της STOIXIMAN.GR Basket League, ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ αναδεικνύεται STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής.

Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ ξανά MVP!

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ του Ρεθύμνου Cretan Kings μετά την διάκριση που κέρδισε στην 16η αγωνιστική, αναδείχθηκε STOIXIMAN.GR MVP της 18ης συγκεντρώνοντας στην σημαντική για την ομάδα του εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ 27 βαθμούς στο ράνκινγκ (24 πόντοι, 4/4 βολές, 4/8 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κοψίματα, 3 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εις βάρος, ένα κλέψιμο και 2 λάθη σε 35’ συμμετοχής).

« Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, που κατάφερε και κέρδισε διότι αν δεν τα καταφέρναμε κανείς δεν θα μιλούσε για μένα αλλά ούτε και θα αναδεικνυόμουν σε Stoiximan.gr MVP», τόνισε ο Φιτζπάτρικ και επισήμανε ότι μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Ένωση, το Ρέθυμνο Cretan Kings «βλέπει» την πρόκριση στα πλέι οφ. «Το κόουτσινγκ και το σκάουτινγκ είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη», υπογράμμισε ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ της κρητικής ομάδας σε σχόλιο του για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής, για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών αγωνιστικών ημερών και σε συνδυασμό με την σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ;

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, που κατάφερε και κέρδισε διότι αν δεν τα καταφέρναμε κανείς δεν θα μιλούσε για μένα αλλά ούτε και θα αναδεικνυόμουν σε STOIXIMAN.GR MVP. Ο καινούριος προπονητής, Νίκος Βετούλας, έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και μας έχει βοηθήσει πολύ. Είμαι περισσότερο χαρούμενος για τη νίκη παρά για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη».

Η νίκη επί της ΑΕΚ δίνει την δυνατότητα στο Ρέθυμνο Cretan Kings να κοιτάει περισσότερο, πιο ψηλά στην βαθμολογία προς τα πλέι οφ, αντί για χαμηλά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό;

«Πλέον έχουμε εδραιωθεί στην 7η θέση. Έχουμε κάποια παιχνίδια μπροστά μας που θα πρέπει να κερδίσουμε και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε το μομέντουμ. Οπότε πλέον κοιτάμε τις θέσεις που βρίσκονται ψηλότερα από την δική μας».

Ποια είναι η άποψη σου για την STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής σεζόν; Η ποιότητα και ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, την σεζόν 2014-15 με τον Απόλλωνα Πάτρας Carna;

«Η ποιότητα της STOIXIMAN.GR Basket League θεωρώ πως είναι σχεδόν ίδια με την σεζόν που αγωνιζόμουν στον Απόλλωνα Πάτρας. Το πρωτάθλημα ήταν και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες από την κορυφή έως και τις τελευταίες θέσεις διαθέτουν ποιότητα. Το κόουτσινγκ και το σκάουτινγκ είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη».

News 24/7

24MEDIA NETWORK