Ο Τζάκσον επιλέγει τον επόμενο... Τζάκσον

Ο Στιβ Κερ απέρριψε την πρόταση των Νις για να δουλέψει, τα επόμενα πέντε χρόνια, στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, και ο Φιλ Τζάκσον είναι αναγκασμένος να διαχειριστεί την πρώτη κρίση ως πρόεδρος των Νεοϋορκέζων.

Ο Τζάκσον επιλέγει τον επόμενο... Τζάκσον

Είχε βασίσει πολλά στην προσωπική σχέση του με τον άλλοτε σχολιαστή αγώνων ο "Zen Master", εκτέθηκε ωστόσο και τώρα ψάχνει ν' ανατρέψει το κλίμα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με Αμερικάνους αναλυτές, το ενδεχόμενο ν' αναλάβει ο ίδιος το πόστο του προπονητή δεν μπορεί ν' αποκλειστεί, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι σαν ν' αποδέχεται την ήττα του.

Όπως γράφεται σχετικά, ο Τζάκσον θα επιλέξει έναν άπειρο κόουτς και θα θέσει υπό την προστασία του προκειμένου να τον οδηγήσει στην επιτυχία. Τρεις είναι οι επιλογές του πλέον: ο Λουκ Ουόλτον, ο Τάιρον Λου και ο Ντέρεκ Φίσερ. Το κοινό όλων το γεγονός ότι στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με τον πολυνίκη προπονητή ως παίκτες.

Η λύση του Κερτ Ράμπις είναι ακόμη μία, αλλά φαίνεται πως ο 69χρονος κόουτς έχει αποφασίσει να "φτιάξει" τον... κλώνο του και όχι να δώσει τα κλειδιά σε κάποιον πιο φτασμένο. Γι' αυτό και μέχρι τώρα είχε ρίξει αποκλειστικά το βάρος στον Κερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK