Ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν άντεξε τον 'γ****νο κλόουν' Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σταματάει να προκαλεί την κοινή γνώμη, σε ό,τι σχετίζεται με τον κορονοϊό. Αυτή τη φορά ήρθε η απάντηση από τον Τζέι Αρ Σμιθ. Και δεν ήταν ευγενική.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ με την φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2018. (AP Photo/Michael Conroy)
Ο Τζέι Αρ Σμιθ με την φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2018. AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από την πανδημία του κορονοϊού. Ήρθε η δική τους σειρά για να μπουν στο μάτι του κυκλώνα, με 123.781 κρούσματα και 2229 ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους από τον COVID-19. Μια σειρά χειρισμών του Ντόναλντ Τραμπ έχουν τουλάχιστον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στους πολίτες της χώρας και όχι μόνο.

"Πολλά ΜΜΕ μεταδίδουν ειδήσεις βασισμένες σε γεγονότα που έχουν κατασκευάσει και ξέρουν ότι δεν ισχύουν. Το κάνουν παραθέτοντας δηλώσεις από πηγές που δεν υπάρχουν. Αυτοί είναι επικίνδυνοι και διεφθαρμένοι άνθρωποι, που θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν. ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ!" έγραψε στο τελευταίο του 'χτύπημα' στα social media ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που ευθαρσώς έχει δηλώσει ότι η οικονομία είναι σημαντικότερη από την πανδημία.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του αυτή τη φορά. Γνωστός για τον αλλόκοτο, δύσκολο χαρακτήρα του, ο ΝΒΑer ξέσπασε μέσω twitter κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Και ήταν απόλυτα γλαφυρός. Ξεκάθαρος.

"Φίλε σκάσε! Και κάνε κάτι! Γαμ...νε κλόουν", έγραψε ο Τζέι Αρ Σμιθ, χωρίς περιστροφές.

Κάποιοι ίσως βρουν την φρασεολογία του μη αποδεκτή ή έστω υπερβολική. Άλλοι θα ευθυγραμμιστούν απόλυτα με αυτή. Η αλήθεια είναι πως ο Τζέι Αρ Σμιθ έγραψε αυτό που νιώθουν πολλοί για τον Ντόναλντ Τραμπ και τον τρόπο που χρησιμοποιεί την... ζυγαριά, ανάμεσα στην πανδημία και την οικονομία. Αν μη τι άλλο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει στρώσει με συνέπεια το έδαφος για τις αντιδράσεις στο πρόσωπο του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK