Ο Τζέιμς δεν ήθελε να "μοιράζεται" στον Παναθηναϊκό...

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο κανάλι της Αρμάνι στο Youtube και αποκάλυψε τον κύριο λόγο που τον ώθησε στην ιταλική ομάδα, μακριά από τον Παναθηναϊκό. Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, αλλά... μοιρασιάς ως προς την ηγεσία.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν μπορούσε να ηγηθεί στον Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς, αυτό είπε μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Αρμάνι Μιλάνο στο Youtube.

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να συνεχίσει στην Ιταλία, κι τότε εκείνος αποκάλυψε πως στον "εξάστερο" ήταν... αναγκασμένος να μοιράζεται την ηγεσία, γεγονός που δεν τον έκανε το κεντρικό πρόσωπο, κάτι που πιστεύει πως δεν θα συμβεί στο νέο του ξεκίνημα.

" Ηθελα να βρεθώ σε μία ομάδα που θα είχα ευκαιρία να είμαι το κεντρικό σημείο, ο ηγέτης. Στον Παναθηναϊκό αυτό το "βάρος" το μοιραζόμουν με παίκτες όπως ο Καλάθης, ο Σίνγκλετον και ο Γκιστ.

Ήθελα να έχω την ευκαιρία να βγω μπροστά, να μιλάω περισσότερο και να είμαι ηγέτης, ώστε να δω πόσο μακριά μπορώ να οδηγήσω μία ομάδα..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK