Ο Τζόρτζεβιτς πανηγύρισε για τον Ολυμπιακό με επικό σκίτσο!

Η τρομερή υπέρβαση που πέτυχε ο Ολυμπιακός εις βάρος της ΤΣΣΚΑ "έφτιαξε" τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς o οποίος αποθέωσε τον Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του μέσω σούπερ σκίτσου!

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το τέταρτο ραντεβού της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό από το 2012 και μετά αποδείχτηκε για ισάριθμη φορά εφιαλτική για τους Μοσχοβίτες, με τους Πειραιώτες να επικρατούν 82-78 και να σφραγίζουν το εισιτήριο για τον τελικό της Euroleague.

Η πρόκριση αυτή προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε εκατομμύρια Ολυμπιακούς και μεταξύ αυτών ήταν και ο εμβληματικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για πάνω από μία δεκαετία Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα πανηγυρικό σκίτσο με τον στρατηγό Σφαιρόπουλο και τους πολεμιστές του.

Σκίτσο που ουσιαστικά το "δανείστηκε" από το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Goal", στο οποίο υπήρχε και (προφητικός) τίτλος : "Νύχτα μαγική, ονειρεμένη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK