Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στα Τρίκαλα

Η μεταγραφή που είχαν προαναγγείλει από την Πέμπτη τα Τρίκαλα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βαγγέλη Σακελλαρίου.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στα Τρίκαλα

Αναλυτικά

Ο ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου διεθνή Βαγγέλη Σακελλαρίου. Επενδύοντας στο αύριο του ελληνικού μπάσκετ ο ΑΣ Τρίκαλα 2000 προχώρησε στην συμφωνία με τον παίκτη με την βεβαιότητα ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αγωνίζεται ως γκαρντ αλλά και ως σμολ φόργουορντ και έχει ύψος 1.96. Αγωνίστηκε σε Πανελλήνιο, Αιγάλεω ενώ πέρυσι ξεκίνησε την χρονιά από την ιταλική Air Avellino για να την ολοκληρώσει στο Παγκράτι. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ αυτές τις μέρες συμμετέχει με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ρόδο.

Παράλληλα, ο Θανάσης Γιαπλές και ο Αμερικανός Mike Kress θα είναι συνεργάτες του Βαγγέλη Αγγέλου στο τεχνικό τιμ του ΑΣ Τρίκαλα την σεζόν 2009-10. Ο Θανάσης Γιαπλές, που βρισκόταν και την περσινή σεζόν στο τεχνικό τιμ, έπαιξε μπάσκετ για αρκετά χρόνια στην Χαλκίδα. Από το 1989 άρχισε να εργάζεται ως προπονητής στα τμήματα υποδομής της Χαλκίδας ενώ το 2000 κατέκτησε ως πρώτος προπονητής το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην Χαλκίδα (Α2) ενώ στην συνέχεια και για μία σεζόν ήταν βοηθός του Μπάνε Πρέλεβιτς στον Ιωνικό Λαμίας.

Ο Αμερικανός Mike Kress θα είναι υπεύθυνος ατομικής τεχνικής και σκάουτινγκ στον ΑΣ Τρίκαλα. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνος και για την ομαλή προσαρμογή των Αμερικανών παικτών στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα καθώς έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία. O Mike Kress εργαζόταν από το 2002 έως το 2006 στην Αυστριακή St Polten και εν συνεχεία στην επίσης Αυστριακή Kapfenberg. Παλιότερα εργάστηκε σε Αμερική και Γαλλία. Έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση καμπ και σεμιναρίων και έχει βρεθεί με την ιδιότητα του αυτή και στην Ελλάδα σε καμπ στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε καμπ του Πανιωνίου.

24MEDIA NETWORK