Ο Βασιλακόπουλος επιμένει: "Καραγκιοζιλίκι η Ευρωλίγκα"

Bρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσε κατά της Ευρωλίγκας ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Τι ακριβώς δήλωσε ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική έκανε το 4/4 στα προκριματικά αλλά για τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο αντικείμενο των δηλώσεων ήταν οι… απόντες (δίχως φυσικά να πάρει θέση στο γιατί η Ομοσπονδία του δεν τους… τιμωρεί) και η Ευρωλίγκα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας για μία ακόμη φορά επιτέθηκε με πολύ βαριές έως και ανεπίτρεπτες εκφράσεις λέγοντας πως «αυτό το καραγκιοζιλίκι της δήθεν διοργάνωσης της Ευρωλίγκα που έχει διαλύσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ πρέπει να τελειώσει»!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ επανέλαβε τις αερολογίες περί «διαβουλεύσεων» που λαμβάνουν χώρα με δική του πρωτοβουλία τονίζοντας ξανά πως η FIBA πρέπει να "βγει μπροστά" και να "καθορίζει τις εξελίξεις και όχι να περιμένει να καθοριστούν από άλλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK