Ο Βουγιούκας στον Ολυμπιακό

Κίνηση ματ έκανε το Σάββατο ο Ολυμπιακός προχωρόντας στην απόκτηση του Ίαν Βουγιούκα.

Ο Βουγιούκας στον Ολυμπιακό
Κίνηση ματ έκανε το Σάββατο ο Ολυμπιακός προχωρόντας στην απόκτηση του Ίαν Βουγιούκα. Ο 22χρονος Ελληνας σέντερ, που έχει και αμερικανικές εμπειρίες, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ιαν Βουγιούκα. Ο απόφοιτος του Σεντ Λιούις συμφώνησε να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα τρία χρονιά. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέκτησε τον παίκτη με τη σύμφωνη γνώμη του Ηλυσιακού και του Αρη Γλυφάδας που είχαν και τα δικαιώματά του.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στον Ολυμπιακό, ο «ερυθρόλευκος» πλέον Ίαν Βουγιούκας τόνισε: «Πραγματικά δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Χθες το πρωί επέστρεψα στην Ελλάδα και σήμερα είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστεύτηκαν κι έκαναν το όνειρό μου πραγματικότητα. Θα δουλέψω σκληρά για να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου έδωσαν».

Who is Who

ΟΝΟΜΑ: Ίαν Βουγιούκας
ΥΨΟΣ: 2.11
ΗΜ. ΓΕΝ.: 31/5/1985
ΘΕΣΗ: Φόργουορντ-Σέντερ
ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Αρης Γλυφάδας, Ηλυσιακός, Σεντ Λιούις
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Αργεντινής (2005) με την Εθνική Νέων Ανδρών. Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Θεσσαλονίκης (2002) με την Εθνική Εφήβων.






News 24/7

24MEDIA NETWORK