Ο Ζάιον ανέβασε VIDEO που καρφώνει περνώντας την μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του

Λίγες ημέρες αφότου οι Πέλικανς ανακοίνωσαν ότι ο Ζάιον Γουίλιαμσον τέθηκε εκτός για την σεζόν, ο δυναμικός φόργουορντ ανέβασε VIDEO που τον δείχνει να πετάει την μπάλα στο ταμπλό και κατόπιν να την υποδέχεται και να την περνάει ανάμεσα από τα πόδια του πριν καρφώσει, δείχνοντας ότι είναι σε καλό δρόμο.

Ο Ζάιον ανέβασε VIDEO που καρφώνει περνώντας την μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του

Οι Πέλικανς γνωστοποίησαν ότι τελικά ο Ζάιον Γουίλιαμσον δεν θα αγωνιστεί φέτος, χάνοντας ολόκληρη την σεζόν 2021/22, αφού η αποθεραπεία του στο τραυματισμένο δεξιό του πόδι δεν κύλησε όπως ήθελαν. Μία ημέρα αργότερα, ο Γουίλιαμσον θέλησε με τον τρόπο του να δείξει ότι είναι καλά.

Έπειτα από μήνες που γενικά κρατούσε χαμηλό προφίλ στα social media και γενικά δεν έκανε δηλώσεις, ο εκρηκτικός φόργουορντ ανέβασε ένα μικρό VIDEO στα stories του στο Instagram που τον δείχνει να πετάει την μπάλα στο ταμπλό και κατόπιν να την υποδέχεται, να την περνάει ανάμεσα από τα πόδια του και να καρφώνει.

Το timing που επέλεξε ο Γουίλιαμσον σίγουρα έχει ενδιαφέρον και μπορεί να διαβαστεί με δύο τρόπους: 1. Θέλησε να εκθέσει τους Πέλικανς, με τους οποίους η σχέση του δεν είναι και στο καλύτερο σημείο. 2. Ήθελε να δείξει στον κόσμο ότι είναι σε καλό δρόμο, φροντίζοντας να το καθησυχάσει τους πάντες. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι... το ένα δεν αναιρεί το άλλο, αφού μπορεί αντίστοιχα να επιθυμούσε να δείξει προς... κάθε ενδιαφερόμενο ότι είναι καλά.

Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο VIDEO σίγουρα έφερε χαμόγελα σε αρκετό κόσμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK