Οι Αγγελόπουλοι θύμισαν τι έχει πετύχει ο Ολυμπιακός για μια 10ετία

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν στην Ευρωλίγκα οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μοίρασαν κοινή δήλωσή του που αφορούσε τα ευρώ-επιτεύγματα του Ολυμπιακού από το 2009 ως και σήμερα.

Οι Αγγελόπουλοι θύμισαν τι έχει πετύχει ο Ολυμπιακός για μια 10ετία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφραξε το δρόμο της Φενέρμπαχτσε προς το back to back τίτλο στην Ευρωλίγκα και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι υπενθύμισαν πως η μοναδική ομάδα που μετά το 2009 έχει πετύχει κάτι ανάλογο είναι ο Ολυμπιακός, καταμετρώντας τα "ερυθρόλευκα" επιτεύγματα.

" Είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας την τελευταία δεκαετία. Δυο τρόπαια, με το μοναδικό επίτευγμα της back2back κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης, πέντε τελικοί και έξι Φάιναλ Φορ. Διακρίσεις που μας κατατάσσουν πλέον, ως την κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας από το 2009 έως το 2018.

Αυτό το ιστορικό επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό, αν αναλογιστούμε ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν ο χαμηλότερος μεταξύ των βασικών ανταγωνιστών του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνετέλεσαν σ' αυτό τον άθλο.

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK