Οι ανέκδοτες ιστορίες του Άγγελου Τσάμη θα σε κάνουν να λυθείς από τα γέλια

Ο Άγγελος Τσάμης, με όσα θυμήθηκε και θυμάται από την πλούσια καριέρα του, φρόντισε να ρίξει φως σ' ένα μουντό και βροχερό Σάββατο. Ο Γιώργος Μπόγρης θα πρέπει να φοβάται.

Ο Άγγελος Τσάμης αντίπαλος του Βασίλη Σπανούλη σε αγώνα του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό
Ο Άγγελος Τσάμης αντίπαλος του Βασίλη Σπανούλη σε αγώνα του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θα μας επιτρέψετε τη σύγκριση, αλλά ο Άγγελος Τσάμης είναι, κατά τη γνώμη μας, το 'αντίπαλο δέος' του Γιώργου Μπόγρη στη νυχτερινή ζώνη των social media. Όσο ο σέντερ της Τενερίφε διασκεδάζει τους ακολουθούς του μέσα από το πολυδιάστατο vlog του μοιράζοντας από κριτικές κινηματογράφους ως συνταγές μαγειικής, ο βετεράνος γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας, ενεργός χρήστης και λάτρης του twitter, φέρνει στο φως -χωρίς ονόματα και διευθύνσεις- σκηνές απείρου κάλλους από τα όσα, πολλά, έχει ζήσει στην καριέρα του.

Μια καριέρα που σίγουρα ίσια γραμμή δεν τη λες, καθώς από την Ολυμπιάδα Πάτρας που τον πρωτομάθαμε έφτασε ν' αγωνιστεί στη γαλλική Λιμόζ, τη σεζόν του Παναγιώτη Γιαννάκη στα ηνία, και να περπατήσει ως την καγκελόπορτα του Παναθηναϊκού, στον οποίο ενδεχομένως θα υπέγραφε εφόσον το καλοκαίρι του 2012 δεν αποχωρούσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εκείνη τη σεζόν είχε 12 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ανά αγώνα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος!

Ενδιάμεσα ο Τσάμης αγωνίστηκε στην ΑΕΚ κι έλαμψε στον Κολοσσό, προτού συνεχίσει να κάνει το κέφι του και μαζί τη διαφορά στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Από το γεγονός και μόνο ότι τον περασμένο Δεκέμβριο -λίγους μήνες πριν συμπληρώσει τα 39 του- μέτρησε 26 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ, τριμπλ-νταμπλ δηλαδή, σε αγώνα της Α2 (Απόλλων-Ψυχικό) γίνεται αντιληπτή η επιδραστικότητα και η διαχρονικότητά του.

Μέσα σ' όλα αυτά τα χρόνια ο Πατρινός άσος έχει δει και ακούσει αμέτρητα. Κατά καιρούς δημοσιεύει άγνωστες, πλην βιωματικές, ιστορίες με 'πιπεράτες' λεπτομέρειες. Το Σάββατο ήταν άλλη μία ημέρα καραντίνας για όλους μας. Αντίστοιχα για τον Άγγελο Τσάμη, ο οποίος θυμήθηκε τέσσερα διαφορετικά περιστατικά από προηγούμενες θητείες του σε ομάδες και αποφάσισε να τις μοιραστεί μ' όσους τον διαβάζουν.

Ο βαριεστημένος κόουτς που τον κυνηγούσε

Θα μπορούσε να είναι μια ιστορία από την προπόνηση μιας κολεγιακής ομάδας.

Ο ξενύχτης συμπαίκτης με τα διαδοχικά γενέθλια

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να είναι μια νορμάλ ημέρα του Γιάννη Γιαννούλη.

Μια επανάσταση που καταπνίγηκε στο αίμα

Η περίτρανη απόδειξη ότι νόμος είναι το δίκιο του προπονητή. Τάδε έφη Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ένα πρόστιμο που πληρώθηκε σε δόσεις

Κάποιος είχε τη φωλιά του λερωμένη, κάποιος έψαχνε να βγάλει τα 'σπασμένα', κάποιος θα περνούσε την 1η του μηνός, κάποιος ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος. Ψηφίστε...

'Πολυβόλο' ο Τσάμης, τρέμε Γιώργο Μπόγρη.


News 24/7

24MEDIA NETWORK