Οι casual σχέσεις απαγορεύονται από τη 'φούσκα' του ΝΒΑ

To NBA έστειλε στους παίκτες αναλυτική λίστα με τις προϋποθέσεις που υπάρχουν, για να καλέσουν κάποιον στη 'φούσκα'. Μια είναι οι 'θεμελιωμένες μακροχρόνιες σχέσεις' και κάπως έτσι το memo έγινε η χαρά των social media.

O ΛεΜπρον Τζέιμς είπε προ ημερών πόσο του λείπει η μητέρα του (δεξιά του, στη φωτογραφία) και πως αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν τη βλέπει για ένα μήνα. Μπορεί να την καλέσει στη 'φούσκα', όπως μπορεί να καλέσει και τη γυναίκα του (αριστερά, στη φωτογραφία), μαζί με τα 3 παιδιά του.
O ΛεΜπρον Τζέιμς είπε προ ημερών πόσο του λείπει η μητέρα του (δεξιά του, στη φωτογραφία) και πως αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν τη βλέπει για ένα μήνα. Μπορεί να την καλέσει στη 'φούσκα', όπως μπορεί να καλέσει και τη γυναίκα του (αριστερά, στη φωτογραφία), μαζί με τα 3 παιδιά του.

Ένα πράγμα έχει μείνει να διευκρινιστεί στους τελευταίους αγώνες του play-in tournament που 'έφτιαξε' το ΝΒΑ, ώστε να προκύψουν τα ζευγάρια των playoffs -σε συνθήκες 'φούσκας' του Ορλάντο: ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει την 8η θέση της Δύσης και άρα θα γίνει ο πρώτος αντίπαλος των Λέικερς, στην postseason.

Τη διεκδικούν οι Μπλέιζερς (34-39), Γκρίζιλς (33-39), Σανς (33-39) και Σπερς (32-38), με τα σενάρια που τους αφορούν να ξεπερνούν τα 10 και την κατάσταση να απλοποιείται στον υπέρτατο βαθμό, με νίκη του Πόρτλαντ επί του Μπρούκλιν. Αν επικρατήσουν οι Μπλέιζερς, την Παρασκευή 14/8, στις 04.00, τελειώνει εκεί η ιστορία.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της πρώτης φάσης των playoffs είναι γνωστά. Στην Ανατολή, οι Μπακς θα ξεκινήσουν με τους Μάτζικ, οι Χιτ με τους Πέισερς, οι Σέλτικς με τους Σίξερς και οι Ράπτορς με τους Νετς. Στη Δύση, οι Κλίπερς θα βρουν απέναντι τους τους Μαβς, οι Νάγκετς τους Τζαζ και οι Θάντερ τους Ρόκετς.

Τo opening της postseason θα γίνει στις 17 του Αυγούστου. Πριν αρχίσει η δεύτερη φάση, η Disney World θα έχει αυξήσει τον πληθυσμό της, καθώς θα έχει έλθει η ώρα να μπουν στη 'φούσκα' οι καλεσμένοι των παικτών. Όπου 'καλεσμένοι', είναι κατ' αρχάς οι σύζυγοι και οι μακροχρόνιες σχέσεις. Δηλαδή, οι παίκτες που δεν έχουν σχέση καιρό, δεν θα απολαύσουν τις προσωπικές επαφές με γυναίκες.

To σχετικό θέμα είχε απασχολήσει από τις αρχές του Ιουλίου, όταν ο Στέφεν Σμιθ έθεσε πρώτος, το θέμα της έλλειψης σεξ μέσα στη 'φούσκα' και το πόσο μεγάλο πρόβλημα μπορεί να γίνει. Έφτασε λοιπόν, η ώρα που το ΝΒΑ έπρεπε να ενημερώσει για τις προϋποθέσεις κάθε πρόσκλησης, μέσω του memo που έστειλε σε όλους -και εξασφάλισε το Associated Press.

Έχε πρόχειρη σε παρακαλώ, την αντίδραση των Σανς στο video που προβλήθηκε πριν τον αγώνα τους με τους Ράπτορς, στο οποίο φίλοι και συγγενείς έκαναν την παρουσίαση -όπως και ότι όλοι είναι 'κλεισμένοι' στη φούσκα για ένα μήνα.

Η είσοδος επιτρέπεται και σε μέλη της οικογενείας, όπως και σε προσωπικούς φίλους. Όχι όμως, τον πάσα ένα. Θα πρέπει να υπάρχει πολυετής, στενή, γνωστή, προσωπική φιλία. Ο όρος που χρησιμοποιήθηκε ήταν 'θεμελιωμένες μακροχρόνιες σχέσεις', με το Vulture να διερωτάται 'ποιος μετράει ως θεμελιωμένη μακροχρόνια φιλική σχέση;' και να απαντά -μόνο- του πως “δεν είναι κάποιος που ο παίκτης δεν έχει συναντήσει προηγουμένως, προσωπικά ή κάποιος με τον οποίον ο παίκτης είχε περιορισμένο αριθμό επαφών ή κάποιος που ξέρει ο παίκτης, μόνο μέσω social media ή κάποιον μεσάζοντα”, όπως αναφέρεται στο memo. Το θέμα είναι πώς μπορεί να αποδειχθεί η 'established, pre-existing and known personal relationship'. Καλή θέληση να υπάρχει.

Δεν επιτρέπεται επίσης, η είσοδος σε ατζέντηδες, επιχειρηματικούς συνεργάτες, κομμωτές, προσωπικούς σεφ, γυμναστές και tattoo artists. Οι παίκτες πρέπει να καταθέσουν τα ονόματα στη λίγκα (έως τη Δευτέρα) και οι καλεσμένοι να παρουσιάσουν ιατρικά και ταξιδιωτικά ντοκουμέντα, βάσει των οποίων μπορούν να μπουν στη 'φούσκα'. Στο Νο1 των must είναι οι επτά ημέρες καραντίνας πριν το ταξίδι. Eπίσης, άπαξ και μπουν στη 'φούσκα' δεν θα μπορούν να μπαινοβγαίνουν.

Κάθε NBAer μπορεί να 'χει έως 4 καλεσμένους, ανά δωμάτιο (εξαιρέσεις μπορούν να γίνουν, αν μένουν εκτός περισσότερα από ένα παιδιά, ενώ τα παιδιά που είναι πιο κοντά από 81 εκατοστά δεν 'μετρούν'). Θα έχουν και δικαίωμα σε 1/2 εισιτήρια. Δηλαδή, ένα για καλεσμένο και ένα για 'το παιδί έως 81 εκατοστά', που σύμφωνα με τις μετρήσεις του Vulture είναι βρέφος 18 μηνών -κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι μιλάμε για μπασκετμπολίστες, έτσι; Και άρα 'ήλθε η ώρα να δούμε ποιο είναι το αγαπημένο παιδί, κάθε NBAer', γράφει το μέσο. Η λίγκα από την άλλη, ξεκαθάρισε πως το παιδί θα πρέπει να παραμένει καθισμένο από την αρχή έως το τέλος του ματς, στα 2 μέτρα από άλλους ανθρώπους και να φορά μάσκα.

Όλοι οι καλεσμένοι θα κάνουν κάθε μέρα τεστ για Covid-19 και να μην έχουν θετικά τεστ, πριν την είσοδο τους στην Disney World. Θα φορούν μάσκες και θα τιμούν το social distancing, ενώ το ΝΒΑ έχει ετοιμάσει δραστηριότητες για να απασχολούνται τα παιδιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK