Οι Δηλώσεις των Πρωταγωνιστών

Καλά Χριστούγεννα ευχήθηκε από τώρα ο Μέμος Ιωάννου. Ο προπονητής του Πανιωνίου ήταν αρκετά ειλικρινής αναφορικά στο πότε η ομάδα με τους πολλούς νέους παίκτες, θα γίνει σύνολο.

Οι Δηλώσεις των Πρωταγωνιστών

Καλά Χριστούγεννα ευχήθηκε από τώρα ο Μέμος Ιωάννου. Ο προπονητής του Πανιωνίου ήταν αρκετά ειλικρινής αναφορικά στο πότε η ομάδα με τους πολλούς νέους παίκτες, θα γίνει σύνολο: « βλέπετε ότι έχουμε αρκετά κενά διαστήματα κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν είμαστε έτοιμοι. Περιμένω πως μετά τα Χριστούγεννα θα δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο. Σε ότι αφορά στον αγώνα, το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό πήραμε μία διαφορά αλλά χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Δυστυχώς όμως ισχύει το γεγονός πως ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Μετά την διακοπή των Χριστουγέννων θα παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ».

Ο Ντράγκαν Ράτσα συμφώνησε για την εξέλιξη του αγώνα: « Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Εκεί ξέφυγε ο Πανιώνιος κάνοντας αυτό το οποίο ήθελε κι εμείς βρεθήκαμε να κυνηγάμε έναν αντίπαλο ο οποίος συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για να βελτιωθούμε και να γίνουμε η ομάδα που πρέπει. Θα γίνεται μία προσπάθεια να προστεθούν κι ένας ακόμα κοινοτικός γκαρντ προκειμένου να ξεκουράζεται ο Φέλτον αλλά και να αντικατασταθεί ο Αντζούλοβιτς που δεν μπήκε στο κλίμα της ομάδας».

Ο Νίκος Οικονόμου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πόσο δύσκολο είναι να ετοιμαστεί ο νέος Πανιώνιος ιδιαίτερα όταν υπάρχει η σύγκριση με την περυσινή ομάδα. Γι αυτό το λόγο ως ηγέτης δίνει το σύνθημα: « ο χρόνος δουλεύει γι αυτή την ομάδα. Είναι λογικό να υπάρχουν κενά διαστήματα αφού είναι πολλά τα νέα στοιχεία. Είμαι αισιόδοξος γι αυτή την ομάδα και το μέλλον της. Θα το δείτε. Είχα πάντως άγχος γι αυτή την πρεμιέρα καθώς ερχόμασταν από την ήττα στο κύπελλο. Άλλωστε έχουμε και μία τρίτη πρεμιέρα στο Ελληνικό όταν θα μετακομίσουμε εκεί. Είναι μία γεμάτη χρονιά για τον Πανιώνιο».

Για τον Νίκο Κούβελα, η αρχή δεν είναι το ήμισυ του παντός: « Είναι μόνο η αρχή της χρονιάς οπότε χρειάζεται χρόνος για να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε την τακτική του προπονητή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά όμως αυτό δεν ήταν σε καμία περίπτωση αρκετό για να νικήσουμε τον Πανιώνιο. Μόνο μέσα από την προπόνηση θα καταφέρουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό», τόνισε ο Νίκος Κούβελας ο αρχαιότερος παίκτης του Ηρακλή.

** Να σημειώσουμε ότι καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες ώστε να είναι έτοιμο το Ελληνικό για την τρίτη αγωνιστική χωρίς όμως θεωρείται σίγουρη η παρουσία της ομάδας στο νέο της γήπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK