Οι δηλώσεις του ματς Ελλάδα-Σλοβενία

Οι δηλώσεις του ματς Ελλάδα-Σλοβενία

Παναγιώτης Γιαννάκης: " Ήμασταν νευρικοί χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αλλά αυτό συμβαίνει όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ. Και η ομάδα ήθελε πολύ να νικήσει σήμερα ".

Λευτέρης Κακιούσης: " Η αρχική τακτική μας ήταν να… χτυπήσουμε τους Νεστέροβιτς και Λάκοβιτς προκειμένου να τους βγάλουμε νωρίς εκτός αγώνα. Ωστόσο, ο Διαμαντίδης φορτώθηκε με φάουλ, με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Μας έλειψε το μακρινό σουτ που θα μας έδινε την ώθηση. Στην άμυνα βρεθήκαμε σε καλό επίπεδο. Παρά όμως την ήττα δεν θα επηρεαστούμε. Με τη Βοσνία θα μπούμε με ενθουσιασμό για να πάρουμε τη νίκη. Είναι δύσκολη ομάδα, όπως όλες, όμως δεν θα μας κόψει το δρόμο ".

Νίκος Ζήσης: " Κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα την ήττα για ναδούμε με ψυχραιμία τη συνέχεια. Τώρα πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε ομάδα. Η αλήθεια είναι πως έχουμε μάθει να παίζουμε με τον "Λάζο" και οι αντίπαλοι προσαρμόζουν την άμυνα πάνω του. Οπότε θα πρέπει να βρούμε και άλλους τρόπους επίθεσης ".

Μιχάλης Κακιούζης: " Προσπαθήσαμε να μειώσουμε τη διαφορά, αλλά και αυτό έτσι όπως ήμασταν δεν στόχος εφικτός ".

Δημήτρης Διαμαντίδης: " Η επίθεσή μας ήταν λίγο νευρική σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε επιθετικό πρόβλημα. Δεν μπήκαν κάποια σουτ στην αρχή, με αποτέλεσμα να πιεστούμε παραπάνω. Κοιτάμε το παιχνίδι με τη Βοσνία και βλέπουμε ".

Γιάκα Λάκοβιτς: " Κλειδί για τη νίκη μας ήταν η πολύ καλή άμυνα που παίξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δώσαμε το 100% όλοι όσοι αγωνίστηκαν, ακόμα και αυτοί που έμειναν στον πάγκο. Ηταν δύσκολο για εμένα να αντιμετωπίσω καλούς φίλους, όμως έπρεπε να τους δω ως… εχθρούς. Δεν μπορούμε ακόμη να σκεφτόμαστε για κάτι περισσότερο από το παιχνίδι με τη Γαλλία ".


News 24/7

24MEDIA NETWORK