Οι διοικητικές εξελίξεις προηγούνται της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα
Άλλα περίμεναν και άλλα άκουσαν στο Μαρούσι σε ό,τι έχει να κάνει με το σχέδιο επέκτασης που επιχειρεί η Ευρωλίγκα.
από προκριματικό για να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, μια εξέλιξη που εξανέμισε τις ελάχιστες είναι η αλήθεια πιθανότητες για
απευθείας παρουσία στους ομίλους.
Ωσότου βέβαια το Μαρούσι φτάσει σε αυτό το σημείο θα πρέπει να έχει βρεθεί μια τέτοιαλύση που θα το καταστήσει τουλάχιστον τη νέα χρονιά βιώσιμο και ανταγωνιστικό. Ο Άρης Βωβός δεσμεύτηκε ότι δεν θα εγκαταλείψει το Μαρούσι στο… έλεος του Θεού και πλέον αναμένονται οι δραστικές εκείνες κινήσεις, από τις οποίες θα εξαρτηθεί η επόμενη μέρα της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ. Μεταξύ αυτών που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια είναι ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Πατούλης.
Εν τω μεταξύ, προτού σημειωθεί κάποια χειροπιαστή εξέλιξη στο διοικητικό τοπίο, τα αγωνιστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Οι περισσότεροι παίκτες άρχισαν τις διακοπές τους – εκτός αυτών που έχουν υποχρεώσεις με τη μεσογειακή ομάδα, και θα ενημερωθούν εν καιρώ. Βέβαια ουδείς τους απαγορεύει να διαπραγματεύονται το μέλλον τους.