Οι δυο φάσεις που έκριναν το ματς

Το... θρίλερ του ΣΕΦ, που κρίθηκε στην παράταση, βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν τη νίκη και τους αντίστοιχους του Πανελληνίου να αποχωρούν σαφώς ανικανοποίητοι από την εξέλιξη του αγώνα. Δυο όμως επίμαχες φάσεις θα συζητηθούν πολύ.

Οι δυο φάσεις που έκριναν το ματς
Το... θρίλερ του ΣΕΦ, που κρίθηκε στην παράταση, βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν τη νίκη και τους αντίστοιχους του Πανελληνίου να αποχωρούν σαφώς ανικανοποίητοι από την εξέλιξη του αγώνα. Δυο όμως επίμαχες φάσεις θα συζητηθούν πολύ:

Φάση Νο1: Στην τελευταία επίθεση του Πανελλήνιου,ο Πασχάλης κόβεται από τον Βασιλόπουλο και η μπάλα κυλάει προς το κέντρο του. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης των φιλοξενούμενωνδείχνε να την προλαβαίνει, όμως στην προσπάθειά του να την πάρει υπό την κατοχή του, συγκρούεται με τον Μανώλη Παπαμακάριο. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν φάουλ, όμως οι διαιτητές έδωσαν συνέχεια στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Φάση Νο2: Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της παράτασης. Ο Πανελλήνιος προηγείται με ένα πόντο (85-84) και έχει τη μπάλα στην κατοχή του. Ο Τζαμέλ Τόμας κάνει λάθος πασάροντας στον Σεϊμπούτις που μάρκαρε τον Μουλαομέροβιτς. Ο Λιθουανός πηγαίνει προς το καλάθι, όμως ο Αμερικανός του κάνει φάουλ, ενώ εν συνεχεία τον τραβάει από τη μέση. Οι διαιτητές έδειξαν αντιαθλητικό, με τις βολές του οποίου οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK