Οι Κροάτες μάς άνοιξαν τα μάτια!

Ό,τι έπρεπε ήταν για το σκάουτινγκ της Εθνικής ο θρίαμβος της Ρωσίας επί της Κροατίας. Γιατί ουδείς θα παρασυρθεί και θα υποτιμήσει την παρέα του Αλεξέι Σβεντ.

Οι Κροάτες μάς άνοιξαν τα μάτια!

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Νίκος Γιαννόπουλος

Το κάζο που υπέστη η Κροατία από τη Ρωσία την περασμένη Κυριακή (με τους 101 πόντους παθητικό) μπορεί να οδηγήσει εκ του ασφαλούς την Εθνική στο μεγάλο προημιτελικό της Τετάρτης.

Το προπονητικό τιμ της "επίσημης αγαπημένης" που παρακολούθησε την 100άρα από τις εξέδρες του "Σινάν Ερντέμ" απορούσε με την αδράνεια των Κροατών συναδέλφων τους (του Άτσo Πέτροβιτς και των συνεργατών του) και τόνιζαν μεταξύ τους ότι δεν υπάρχει περίπτωση την Τετάρτη να δώσουμε στους Ρώσους ένα τόσο εύκολο βράδυ.

Για να φανταστείτε μάλιστα την αφέλεια των Κροατών επέτρεψαν στον Αλεξέι Σβεντ να βρει άμεσα ρυθμό, σκοράροντας άκοπα στην αρχή 11 πόντους χωρίς να χάσει σουτ. Στη συνέχεια βέβαια δεν είχε σταματημό.

Κοντολογίς, η Εθνική μπορεί να χάσει την Τετάρτη, αλλά όχι με τον εύκολο τρόπο. Οι Ρώσοι θα πρέπει να το παλέψουν και να τον παιδέψουν πολύ το πράγμα, αν θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK