ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι νέοι παίκτες των Καβς κέρδισαν τις εντυπώσεις

Την ώρα που τα ρόστερ των ΝΒΑ ομάδων δεν έχουν ολοκληρωθεί κι ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, τα φιλικά ξεκίνησαν. Καιρός για ξεμούδιασμα μετά την παρατεταμένη απραξία.

Οι νέοι παίκτες των Καβς κέρδισαν τις εντυπώσεις

Συμπεράσματα προφανώς και δεν μπορούν να εξαχθούν και μόνο που ακούστηκε ο ήχος της μπάλας να χτυπάει τα παρκέ του ΝΒΑ, όμως, άπαντες ενεργοποιήθηκαν. Οι Σικάγο Μπουλς νίκησαν 95-86 τους Πέισερς μέσα στην Ιντιάνα, με τον Ντέρικ Ρόουζ να σκοράρει 16 και τον Σι Τζέι Γουότσον 15, ο Ριπ Χάμιλτον ωστόσο, δεν αγωνίστηκε καθώς δεν πρόλαβε μετά τη μεταγραφή του στην “πόλη των ανέμων”. Ούτε ο Ντέιβιντ Γουέστ αγωνίστηκε, ο νεοαποκτηθείς των Πέισερς, ενώ ο Τζορτζ Χιλ που συζητήθηκε πολύ το καλοκαίρι όταν αποκτήθηκε από το Σαν Αντόνιο, έμεινε στα 1/7 σουτ.

Η Φιλαδέλφεια επικράτησε 103-78 μέσα στην Ουάσινγκτον, με τον Λιούις Γουίλιαμς να σκοράρει 19 για τους νικητές κι ο Μπλάτσι 18 για τους ηττημένους.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από το νούμερο 1 του ντραφτ, τον Κάιλ Άιρβινγκ (φωτογραφία), ο οποίος σκόραρε 21 πόντους και τις κρίσιμες βολές στο τέλος για το 87-91 που έδωσε τη νίκη στον Κλίβελαντ επί των Πίστονς, στο Ντιτρόιτ. Ο απόφοιτος του Duke πόιντ γκαρντ άφησε ευχάριστα μηνύματα, το ίδιο και με 11 πόντους ο φόργουορντ Τρίσταν Τόμπσον που επιλέχθηκε στο 4 του ντραφτ επίσης από τους Καβαλίερς, την ώρα που οι Πίστονς έδειχναν επηρεασμένοι κι εμφανώς ανέτοιμοι.

Στο Μέμφις, οι οπαδοί των Γκρίζλις είδαν τον Ρούντι Γκέι σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, αφού δεν αγωνίστηκαν οι Μαρκ Γασόλ και Μάικ Κόνλεϊ όμως, ηττήθηκαν 90-97 από τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς. Ο Τζάρετ Τζακ σκόραρε 24 κι ο Τρέι Τζόνσον 18 για τους νικητές, με τους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Έρικ Γκόρντον μετά τη μετακόμισή του από τον Λος Άντζελες. Ο Τόνι Άλεν είχε 17 για τους γηπεδούχους κι από 15 ο Γκέι με τον Τζέρεμι Πάργκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK