Οι Νικς αλλάζουν και ο Thanasis είναι στα πλάνα τους

Οι εμφανίσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο στη D-League σε συνδυασμό με τα όσα πράττει ο Γιάννης στο Μιλγουόκι ανοίγουν το δρόμο για την εξασφάλιση μιας θέσης στο ρόστερ των... κανονικών Νικς!

Οι Νικς αλλάζουν και ο Thanasis είναι στα πλάνα τους
Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ο μεγάλος της οικογένειας αποφάσισε το καλοκαίρι να πει "όχι" στις προτάσεις από την Ευρώπη και να δουλέψει για να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Και να που λίγους μήνες μετά χτυπάει την πόρτα της πρώτης ομάδας της Νέας Υόρκης για να γίνει συμπαίκτης με τον Καρμέλο Άντονι.

Μετά το κάκιστη πορεία στο πρώτο μισό της σεζόν οι Νικς βρίσκονται ήδη σε διαδικασία ανασυγκρότησης. Οι Σάμπερτ και Σμιθ έφυγαν για το Κλίβελαντ, ο Άντονι δεν πρόκειται να ρισκάρει με το πονεμένο γόνατό του και οι σκέψεις των Φιλ Τζάκσον - Ντέρεκ Φίσερ για αναδιάρθρωση του ρόστερ έχουν τεθεί σε διεργασία.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι από τους βασικούς υποψηφίους να μεταπηδήσει από τη θυγατρική ομάδα (Ουέστσεστερ) στο κανονικό ρόστερ. Δεν είναι το φαινόμενο "Giannis" που σαρώνει στο πέρασμά του, αλλά η πρόοδος που έχει εμφανίσει και η ανάγκη των Νικς να σκληρύνουν ως σύνολο, αφού είναι εξαιρετικός αμυντικός, τον φέρνουν σε θέση ισχύος. Μαζί με τον Λάνγκστον Γκαλογουέι, ο βασικός γκαρντ, που φαίνεται να έχει προτεραιότητα.

Ο Thanasis έχει παίξει βασικός σε 19 παιχνίδια της σεζόν και έχει 13.3 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.8 κοψίματα και 1.7 ασίστ ανά αγώνα, κερδίζοντας επάξια την ευκαιρία του. Έπειτα θα πρέπει να την αρπάξει και να καθιερωθεί. Είναι η σειρά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK