Οι Ρόκετς έφτιαξαν τιμοκατάλογο για την ανοικτή προπόνηση των Χάρντεν-Γουέστμπρουκ

"Ποιος θα σταματήσει;" ήταν η ερώτηση του Τζέιμς Χάρντεν προς τους ακολούθους του αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση των Ρόκετς για την προπόνηση στο 'Toyota Center'.

Ο Τζέιμς Χάρντεν περιμένει τους φανς του στην ανοικτή προπόνηση των Ρόκετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν περιμένει τους φανς του στην ανοικτή προπόνηση των Ρόκετς AP PHOTO/JAE C. HONG

Είσαι οπαδός των Ρόκετς και ανυπομονείς να δεις τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ μαζί στο παρκέ; Βρίσκεται ως επισκέπτης στο Χιούστον, αλλά δεν προλαβαίνεις την έναρξη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ και την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Έχεις χρόνο για ξόδεμα και μια βόλτα σ' ένα επιβλητικό γήπεδο;

Οι δαιμόνιοι άνθρωποι του οργανισμού μερίμνησαν για καθεμιά από τις παραπάνω κατηγορίες επιτρέποντας την πρόσβαση στο κοινό για την ανοικτή προπόνηση της Δευτέρας. Μάλιστα τόσο η πρόσβαση στο πάρκινγκ του 'Toyota Center' όσο και η είσοδος προσφέρονται δωρεάν. Προκειμένου μάλιστα να προσελκυσθεί όσο μεγαλύτερος όγκος γίνεται, το εμπορικό τμήμα σκέφτηκε τη μείωση στα μισά της τιμής αγοράς διαλεχτών προϊόντων από το επίσημο κατάστημα και ταυτόχρονα έριξε το κόστος φαγητού και αναψυκτικών. Με 3 δολάρια αγοράζεις είτε χοτ ντογκ είτε ένας κάδος ποκ κορν και με άλλα τόσα συνοδεύεις το snack σου μ' ένα δροσιστικό ρόφημα.

Ο Τζέιμς Χάρντεν προμόταρε την εμπορική αυτή ενέργεια των Ρόκετς, αναμένοντας ανταπόκριση. Όσοι πάντως δεν παραβρεθούν, υπάρχει ο αγώνας προετοιμασίας της Τετάρτης με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Τα εισιτήρια γι' αυτόν κυμαίνονται από 19 (ελάχιστα έχουν απομείνει) ως 699 δολάρια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK