Οικονομική "ένεση" για ΚΑΕ

Κοντά στα κοινά του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο επιχειρηματίας Κώστας Αμοιρίδης, όπως είχε αναφερθεί από το καλοκαίρι, καθώς θα δώσει χορηγία για το πίσω μέρος της φανέλας.

Οικονομική "ένεση" για ΚΑΕ

Επιπλέον, υπάρχει η πληροφορία ότι έγινε κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη (σ.σ. γενικώς όταν έρχεται στη Θεσσαλονίκη υπάρχει επικοινωνία μαζί του, αν το επιτρέπει το πρόγραμμά του) για θέματα της ομάδας και τη διαδικασία ελέγχου που κάνει η πλευρά του στα οικονομικά της ΚΑΕ.

Εντούτοις, δεν φαίνεται ότι "βγήκε" κάτι χειροπιαστό και οι άνθρωποι του "δικεφάλου" βρίσκονται σε αναμονή αναφορικά με τις κινήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για το τμήμα μπάσκετ.

Μπρέμερ: "Τετράδα και πρόκριση στο Eurocup"

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ, ο οποίος αναμένεται την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Συγκεκριμένα o Aμερικανός είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: "Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη. Δεν αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει ήδη επτά χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν ξανά στον ΠΑΟΚ. Δεν έμεινα πολύ καιρό στην ομάδα, αλλά θυμάμαι ακόμη και τώρα πολύ έντονα πόσο όμορφη ήταν η πόλη, αλλά και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και το πλεονέκτημα που έδιναν στην ομάδα με την παρουσία τους.

Θέλω να καταφέρουμε με τον ΠΑΟΚ να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ και στο Eurocup να προκριθούμε στον επόμενο γύρο και στη φάση των "32". Κι από την στιγμή που καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο, σίγουρα θα τεθούν νέοι και υψηλότεροι στόχοι".

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό είπε: "Ο ημιτελικός του Κυπέλλου θα είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Φαντάζομαι ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι θερμή και εντυπωσιακή και σίγουρα ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι θα είναι να προκριθούμε στον τελικό, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK