Οκάρο Γουάιτ, ο παίκτης που δεν χάνει από κανένα!

Το Μαϊάμι είναι η πιο "hot" ομάδα του ΝΒΑ και ο Οκάρο Γουάιτ αυτός που της άλλαξε τη μοίρα!

Οκάρο Γουάιτ, ο παίκτης που δεν χάνει από κανένα!

Προ δύο ημερών ο Οκάρο Γουάιτ "έτρωγε" τη θέση του Ντέρικ Γουίλιαμς στο ρόστερ των Χιτ και υπέγραφε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Η υπομονή του είχε μόλις ανταμειφθεί.

Ο πρώην φόργουορντ του Άρη δεν επιλέχθηκε τυχαία από τους Χιτ έναντι του πολύ πιο έμπειρου φόργουορντ. Ο Γουάιτ είναι το... γούρι των Χιτ, ο παίκτης που απ' όταν εντάχθηκε στο ρόστερ η παρουσία του έχει συνδυαστεί με το εντυπωσιακό 12-0!

Το Μαϊάμι έχασε για τελευταία φορά στις 14 Ιανουαρίου (116-108 από τους Μπακς). Έκτοτε σάρωσε τους πάντες, φορμαρισμένους ή μη, ακόμη και τους Γουόριορς, φτάνοντας από το 11-30 στο 23-30 και στα όρια της 8άδας στην Ανατολή.

Ο Γουάιτ είχε τη δική του συμβολή σε αυτό το επίτευγμα. Δεν έπαιξε με τους Ρόκετς στις 17/1, έκτοτε όμως μέτρησε 11 συμμετοχές με μέγιστο χρόνο παραμονής στο παρκέ τα 27'09'' (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ) στο ένα εκ των ματς κόντρα στους Νετς.

Δεν κάνει τη διαφορά, αλλά η ενέργεια και άγνοια κινδύνου δίνουν στους Χιτ το κάτι παραπάνω. Ακόμη και άμυνα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έπαιξε... Και μόνο που είναι ο μοναδικός παίκτης χωρίς ήττα εφέτος στο πρωτάθλημα τον κάνει ξεχωριστό. Εκτός από το... μουσάκι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK