ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοι οι παίκτες του Αμαρουσίου ελεύθεροι!

Το Μαρούσι εξασφάλισε την Τετάρτη την έξοδο στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία του νικώντας τον Αρη μέσα στο Αλεξάνδρειο. Το ερώτημα που προκύπτει μετά το τέλος του αγώνα είναι με ποιους παίκτες θα αγωνιστεί η ομάδα των βορείων προαστίων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ολοι οι παίκτες του Αμαρουσίου ελεύθεροι!
Γιατί ρωτάμε; Διότι πολύ απλά από την Τρίτη όλοι οι παίκτες του Αμαρουσίου είναι… ελεύθεροι και ωραίοι. Η διοίκηση προκειμένου να μην δεσμεύσει τους αθλητές που έχουν συμβόλαια και για του χρόνου (Καλάθης, Καϊμακόγλου κ.α) τους τα έλυσε κοινή συναινέσει και τους έδωσε το δικαίωμα να βγουν στην αγορά ως φρι-έιτζεντ!

Η κίνηση αυτή έγινε γιατί η επόμενη μέρα, αναφορικά με τη διοίκηση της ΚΑΕ, παραμείνει αβέβαιη. Ο άνθρωπος που στηρίζει αυτήν την ομάδα και την οδήγησε στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, ο Αρης Βωβός, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τη θέση του κάτι που αναμένεται να κάνει τις προσεχείς ημέρες. Ισως μάλιστα η νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη επισπεύσει τις εξελίξεις.

Τι είναι συμφέρον αυτή την ώρα για το Μαρούσι; Να ξεδιαλύνει το διοικητικό τοπίο όσο το το δυνατόν γρηγορότερα και να αρχίσει η προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ, προφανώς από την αρχή. Ο Σούλης Μαρκόπουλος και το επιτελείο του απέδειξαν και φέτος ότι μπορούν, σε συνεργασία με τη διοίκηση, να οδηγήσουν πολύ ψηλά αυτήν την ομάδα. Θα ήταν κρίμα, τώρα που έχει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρωλίγκα, να πέσει πάνω στο τείχος του διοικητικού αδιεξόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK