Πρωταθλητής με τεράστιο break ο Παναθηναϊκός!

Breaκ και τίτλος: Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στον 5ο τελικό, νίκησε τον Ολυμπιακό με 66-51 μέσα στο ΣΕΦ και κατέκτησε το πρωτάθλημα παίρνοντας έτσι το στέμμα των "ερυθρόλευκων". Ασχήμιες στο τέλος με το ματς να διακόπτεται 1:56 πριν από τη λήξη και να αρχίζει μετά την εκκένωση του γηπέδου.

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ω, τι έκπληξη. Ακόμη ένας τελικός στην Ελλάδα δεν τελείωσε ομαλά γιατί υπάρχουν ορισμένοι που έχουν αναγάγει την ήττα σε ντροπή και ταπείνωση που πρέπει να ξεπλυθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Ετσι το σκέφτηκαν κάποιοι από τους θερμόαιμους του Ολυμπιακού που διέκοχαν προσωρινά το ματς με το σκορ στο 66-49 1:56 πριν από τη λήξη!

Οσο παίχθηκε μπάσκετ ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε σε όλα τα επίπεδα. Από τη στιγμή που μπήκε ο Καλάθης το ματς, το προσωρινό, όπως αποδείχθηκε, προβάδισμα του Ολυμπιακού (11-3) αποτέλεσε παρελθόν και οι πράσινοι άρχισαν ν να πυροβολούν.

Ο ομογενής γκαρντ ήταν καταλυτικός σε άμυνα και επίθεση με ώριμες επιλογές και αποτελεσματική διαχείριση του αγώνα. Τα πάντα αίφνης έγιναν πιο εύκολα αφού ο Ολυμπιακός έμεινε πολύ νωρίς από δυνάμεις. Για την ακρίβεια το ντεπόζιτο άδειασε τελείως στο τρίτο δεκάλεπτο όταν ο Παναθηναϊκός έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 21 πόντους (55-34).

Από εκεί δεν υπήρχε γυρισμός όσο και αν ο Ολυμπιακός αρέσκεται στις ανατροπές! Δεν γίνονται όλα σε όλες τις συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε απλώς ότι ο αντίπαλός του είχε πολύ θολωμένο μυαλό και ταξίδεψε σε απάνεμα λιμάνια έστω και αν χρειάστηκε να περιμένει λίγο παραπάνω λόγω της προσωρινής διακοπής.

Και να επιστρέψουμε από εκεί που αρχίσαμε. Ας μάθουμε όλοι να χάνουμε και όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα στον ελληνικό αθλητισμό.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 27-36, 37-57, 51-66

Oλυμπιακός: Μιλουτίνοφ 6 (9ριμπ.), Πρίντεζης 4 (2/14 σουτ), Παπανικολάου 7 (1τρ., 7ριμπ.), Μάντζαρης 6 (2), Σπανούλης 9 (2/11 σουτ, 5 ασ.), Γκριν 4 (2/8 σουτ), Μπιρτς, Γιανγκ 2, Παπαπέτρου 3(1), Αγραβάνης 10 (2).

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 2 (1/7 σουτ, 8ριμπ.), Τζέιμς 11 (1τρ., 9 ριμπ., 6 ασ.), Φελντέιν, Γκιστ 4, Γκάμπριελ 3 (1), Ρίβερς 13 (3), Φώτσης 3(1), Παππάς 10 (2), Μπουρούσης 8, Καλάθης 12 (2).

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK