Ολυμπιακός, το απόλυτο αουτσάιντερ του Final-4!

Θα είναι ο Ολυμπιακός η ομάδα που θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα ή κάποια άλλη από τις τρεις φιναλίστ θα φτάσει στην κορυφή; Θα είναι ο Γιώργος Πρίντεζης ο πολυτιμότερος της διοργάνωσης; Λέτε ο Κεμ Μπιρτς ν' αναδειχθεί πρώτος ριμπάουντερ;

Ολυμπιακός, το απόλυτο αουτσάιντερ του Final-4!

Το Final-4 της Ευρωλίγκας είναι το μεγάλο αθλητικό γεγονός της εβδομάδας.

Μετά από μια κοπιαστική σεζόν 30 αγωνιστικών στην κανονική περίοδο και απρόβλεπτων πλέι οφ, οι φιναλίστ έφτασαν στον τελικό προορισμό του και πλέον διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Με λιγότερες ή περισσότερες πιθανότητες. Στοιχηματικά! Γιατί αγωνιστικά πώς είναι δυνατόν να ξεγράψει μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, οποίος με πέντε συμμετοχές σε Final-4 την τελευταία 10ετία, δύο κατακτήσεις και άλλους δύο τελικούς;

Γι' αυτό και το 8.00 που προσφέρει ο Stoiximan.gr στους "ερυθρόλευκους" ν' αναδειχθούν πρωταθλητές Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία τους είναι άκρως δελεαστικό!

Πώς θα σας φαινόταν δε αν η κατάκτηση του τροπαίου συνοδευόταν από την ψήφιση του Γιώργου Πρίντεζη ως MVP της διοργάνωσης. Σε αυτήν την περίπτωση το 8.00 θα συνδυαζόταν με το 20.00 και το αποτέλεσμα στο ποντάρισμα του Stoiximan.gr θα ήταν εκρηκτικό!

Επίσης ο αδάμαστος Μπιρτς προσφέρεται στο 8.00 για να είναι πρώτος ριμπάουντερ της διοργάνωσης, τη στιγμή που φαβορί δίδεται ο Ούντοχ με 3.00!

Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός καταφέρει να επαναλάβει μια επίδοση ανάλογη του τελικού στο Λονδίνο, πριν από τέσσερα χρόνια, σκοράροντας δηλαδή τουλάχιστον 100 πόντους σ' έναν αγώνα, τα χρήματα του παίκτη θα πολλαπλασιαστούν επί έξι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK