ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: “Ευκαιρία πρόκρισης στο Final-4”

Κάτι άλλο, πολύ καλύτερο, ήθελε να δει από τους παίκτες του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο παιχνίδι με τη Μάλαγα. Πάντως ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης μίλησε για ευκαιρία πρόκρισης στο F-4

Ομπράντοβιτς: “Ευκαιρία πρόκρισης στο Final-4”
Αναλυτικά είπε: ”
Ήμασταν καλοί για 30 λεπτά, αλλά έκτοτε πάψαμε να παίζουμε. Η Μάλαγα είναι μια ομάδα που δεν παραδίδεται ανεξάρτητα από το σκορ. Πάντα παίζει σε υψηλό τέμπο και το πρόβλημα ήταν πως δεν επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Χάσαμε την αυτοκυριαρχίας μας στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν τροφοδοτήσαμε τους ψηλούς και παίξαμε όπως ήθελε ο αντίπαλος. Παρόλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη συνολική εικόνα τους στη διοργάνωση. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη. Με το αβαντάζ της έδρας, θεωρώ ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε στο Final Four“.

Ο Άιτο Ρενέσες από την πλευρά του σημείωσε: ” Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγιείς τους παίκτες μας. Αν και έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, βρήκαμε κίνητρο επειδή μας αρέσει το μπάσκετ είτε πρόκειται για προπόνηση είτε για επίσημο ματς“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK