Ομπράντοβιτς: Έμεινε άφωνος

Τους είδε η καρδιά του κι ευφράνθηκε. Μετά την φουρτούνα στο ίδιο του το σπίτι κατά την διάρκεια του Ευρωμπάσκετ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήρθε στην επαγγελματική του πατρίδα για να ξεχάσει. Μέσα σε 40 λεπτά βρήκε τον καλό του εαυτό.

Ομπράντοβιτς: Έμεινε άφωνος

Τους είδε η καρδιά του κι ευφράνθηκε. Μετά την φουρτούνα στο ίδιο του το σπίτι κατά την διάρκεια του Ευρωμπάσκετ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήρθε στην επαγγελματική του πατρίδα για να ξεχάσει. Μέσα σε 40 λεπτά βρήκε τον καλό του εαυτό. Μακριά από πιέσεις, καλοκακομαθημένους σταρ, ανάγκη για απολογία, είδε την δική του ομάδα, τον δικό του Παναθηναϊκό να τελειώνει, για ορισμένους, ακόμα και την χρονιά χάρις στην καταλυτική του εμφάνιση και τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος συνηθίζει να αφήνει μία αίσθηση παραπόνου ύστερα από μεγάλες επιτυχίες προκειμένου να παραμείνουν στο έδαφος οι παίκτες του. Στο ντέρμπι(;) με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά κόλλησε όταν τον ρώτησαν αν είδε κάτι αρνητικό.
Δεν υπάρχει απάντηση. Αυτός ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από το ταβάνι του και θα το φτάσει όταν πρέπει. Ο προπονητής των νταμπλούχων έμεινε και αυτός άφωνος από την αρτιότητα των κινήσεων των παικτών του. Η ωριμότητα ξεχείλιζε σε κάθε επίθεση ενώ όλοι έβαλαν το εγώ κάτω από το εμείς.

Για την Ελλάδα κι ενόψει της ΑΕΚ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Δεν είναι δυνατόν να αλλάξει όσο «πονηρή» κι αν είναι η αναμέτρηση με αυτή την …πρόχειρη ΑΕΚ. Ο Ομπράντοβιτς θα ζητήσει μόνο σοβαρότητα και υπομονή καθώς θεωρεί ότι ο δικέφαλος με προπονητή τον Λευτέρη Κακιούση, θα πάει τον αγώνα σε εκνευριστικά χαμηλό τέμπο, θα απαντήσει στην δύναμη με δύναμη ιδιαίτερα στην περιφέρεια ενώ θα υπάρχει και άγνοια κινδύνου.

Επειδή είναι εύκολο να δημιουργούνται συνειρμοί για την μη χρησιμοποίηση του Σκεπάνοβιτς, ο Ομπράντοβιτς φροντίζει να τον επαναφέρει στην λογική του ΠΑΟ και να του θυμίσει ποιος κάνει κουμάντο. Σε περίπτωση που κρίνει κόντρα στην ΑΕΚ ο Σέρβος γκαρντ μπορεί να παίξει πολύ περισσότερο καθώς μεταξύ τους δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK