ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: “Να μην το έπαιζα αυτό το παιχνίδι”

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς "λύγισε" κατά την άφιξη της αποστολής της Φενέρμπαχτσε στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και παραδέχθηκε πως ποτέ δεν θα ήθελε να παίξει αυτό το παιχνίδι κόντρα στο "τριφύλλι".

Ομπράντοβιτς: “Να μην το έπαιζα αυτό το παιχνίδι”
zots.jpg INTIME SPORTS

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι, εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που τρέφει για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αρχικά για την επιστροφή του στην Αθήνα και το παιχνίδι, ο “Ζοτς” τόνισε: “Όπως πάντα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι την Αθήνα. Δεν μου αρέσει καθόλου που ήρθα για να παίξω ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να μη το παίξω ποτέ αυτό το παιχνίδι, γιατί όλοι ξέρουν οπόσο πολύ αγαπάω τον Παναθηναϊκό. Θα είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμη και το πρώτο ματς στην Τουρκία. Τώρα όμως στο ΟΑΚΑ τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα”.

Για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη δήλωσε: “Το ίδιο δύσκολο θα ήταν είτε δεν ήταν προπονητής ο Αλβέρτης, είτε τώρα που είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω τον Φράγκι που ξεκίνησε μια καινούρια καριέρα. Του εύχομαι να κατακτήσει τα πάντα, όπως έκανε σαν παίκτης, να το πετύχει και σαν προπονητής και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δόξα στον Παναθηναϊκό”.

Για τα συναισθήματα του για την υποδοχή που του ετοιμάζουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού είπε: “Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το φανταστώ. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη να το δούμε πως θα είναι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK