Ομπράντοβιτς: "Σέβομαι τον Πασκουάλ, χρησιμοποιώ περισσότερα από 100 συστήματα"

Τον σεβασμό του στον Τσάβι Πασκουάλ εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας στο τουρκικό κανάλι beIN Sports. Kαι όταν μίλησε για το αριθμό των συστημάτων που χρησιμοποιεί έφερε στο μυαλό όσων τον άκουσαν και πάλι τον προπονητή του Παναθηναϊκού τον οποίο συνοδεύει η φήμη ότι έχει πάνω από 100 plays στο ρεπερτόριό του.

Ομπράντοβιτς: "Σέβομαι τον Πασκουάλ, χρησιμοποιώ περισσότερα από 100 συστήματα"

Αναλυτικά αυτά που είπε ο Ζοτς: "Τον σέβομαι απόλυτα, είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρω την ποιότητά του και πόσο δουλεύει για να προετοιμάσει ένα παιχνίδι, όπως ακριβώς κάνω κι εγώ, πόσο σκληρά δουλεύει μέσα στους αγώνες για να διορθώσει πράγματα. Δεν ήταν μια σειρά αγώνων ανάμεσα στον Τσάβι Πασκουάλ και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά αφορούσε τις ομάδες. Πάντα συμβαίνει αυτό, ο κόσμος κάνει συγκρίσεις, καταλαβαίνω απόλυτα το λόγο, αλλά δεν έχει κάποια σημασία για μένα".

Για το πόσα συστήματα χρησιμοποιεί στη διάρκεια της σεζόν: "Δεν έχω ιδέα, είναι τουλάχιστον 100. Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, πρέπει να ρωτήσω τους συνεργάτες μου. Πριν από κάθε παιχνίδι επιλέγουμε να εστιάσουμε σε κάποια συγκεκριμένα συστήματα, επικεντρωνόμαστε σε περίπου δέκα και κάποιες παραλλαγές τους. Υπάρχουν φυσικά πράγματα που οι παίκτες θυμούνται εύκολα και άλλα που θέλουν λίγη προπόνηση για να τα θυμηθούν. Φυσικά είναι αδύνατο να κρατήσουν "ενεργά" όλα αυτά τα συστήματα στη διάρκεια της σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK