Ονομα από το ΝΒΑ θέλει η διοίκηση

Ονομα από το ΝΒΑ θέλει η διοίκηση

Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς

Σεμνότητα και ταπεινότητα. Με αυτή την αγωνιστική λογική βαδίζει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με την αρχή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής θεωρεί ότι η καλή ομάδα βγάζει τους σταρ και όχι το αντίθετο γι αυτό το λόγο δεν είναι ο φανατικότερος οπαδός της απόκτησης του παίκτη από το ΝΒΑ.

Η σκέψη του όμως για έναν ακόμα παίκτη ο οποίος θα καλύπτει την θέση του σμολ φόργουορντ, οδηγεί σε ένα σκεπτικό που συμφωνεί απόλυτα με την οικογένεια Γιαννακοπούλου.

Εδώ κι ένα μήνα διοίκηση και προπονητής, στο πλαίσιο της αποδοτικότατης συνεργασία τους, προσπαθούν να βρουν μία κοινή γραμμή για την κάλυψη της τελευταίας θέσης στο ρόστερ. Στα γραφεία της ΚΑΕ τονίζεται η ανάγκη για ένα μεγάλο όνομα από το ΝΒΑ στην λογική του «περυσινού» Τρέισι Μάρεϊ προκειμένου να ανανεωθεί και το ενδιαφέρον του κόσμου ενόψει μίας χρονιάς από την οποία οι μόνιμοι πρωταθλητές τα τελευταία χρόνια περιμένουν πάρα πολλά.

Ο προπονητής θέλει να δει την ομάδα του να μην χάνει την χημεία της αλλά υπάρχουν πολλές παράμετροι και ιδιαίτερα ζητείται ένα νέο άνοιγμα προς τον κόσμο ο οποίος πέρυσι έδωσε βροντερό παρών μόνο στους σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ζητείται το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή ένα μεγάλο όνομα από το ΝΒΑ το οποίο να ταιριάζει στα πλάνα του Ομπράντοβιτς.Η αναζήτηση ξεκίνησε και θα σταματήσει πιθανότατα στα τέλη Οκτωβρίου όταν και οι ομάδες στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ θα έχουν κόψει τους παίκτες πριν ξεκινήσει η σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK